Social Art este o organizație non-guvernamentală ce reunește specialiști din domeniul producției video, cu o bogată experiență de lucru în mediul asociativ. Misiunea asociaţiei este de a forma, consolida şi promova identităţi comunitare româneşti, contribuind astfel la dezvoltarea de reţele în domeniul cultural-artistic, educaţional, sportiv şi protecţia mediului înconjurător. Asociaţia subliniază importanţa apartenenţei la comunitate şi contribuie la dezvoltarea valorilor civice.

„Movie that matters” este un proiect aprobat și finanțat prin intermediul Programului Național „Tineret în Acţiune“ (Youth in Action) – un program al Uniunii Europene care susţine activităţile de învăţare nonformală pentru tineri, prin finanţarea de proiecte de către Comisia Europeană. Evenimentul promovează implicarea tinerilor cu oportunități reduse în viața socială, pe care îi învață să-și exprime punctual de vedere prin utilizarea metodelor de educație non-formală.

Primul eveniment al proiectului „Movie that matters” a reunit tineri din Călărași, Giurgiu și Prahova și a fost finalizat prin realizarea unor filme, documentare sau scurtmetraje, în care sunt prezente situații autentice din viața comunității și a tinerilor.

De aceea, echipa Social Art ne invită în această seară la închiderea proiectului, unde se vor viziona scurtmetrajele realizate de tinerii care au participat la această ediție.

Puteți afla mai multe detalii despre asociație pe pagina oficială de Facebook.

1454936_758917000801938_1837743270_n DSC_0333 IMG_1981 IMG_2007 IMG_2136

Foto: Asociația Social Art

Redactor: Ruxandra Bobleagă