Ce ne dorim de Moș Nicolae și ce primim de fapt

0
509
Moș Nicolae

Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă pentru a dărui și a bucura pe cei din jurul nostru. Dar ce ne facem atunci când așteptăm un anumit cadou și primim cu totul altceva? Zicem „mulțumesc” cu un zâmbet forțat pe buze? Sau e de ajuns să ne uităm drept în ochii persoanei care ne-a făcut cadoul și să o mințim frumos: „Ce-mi place”. Deși în gândul tău se dă o bătălie cruntă – Să-l arunc, să-l pun în dulap și să uit de el sau să-l pasez altcuiva. Grea decizie. La fel este și momentul în care primim ceva ce nu ne place. Dar asta e, Moș Nicolae mai dă și greș.

  • Portocale, portocale și iar portocaleMoș Nicolae

Eu înțeleg că e sezonul lor, dar să primim grămezi de clementine, mandarine sau portocale… Da’ ce tot vorbesc aici, sunt numai bune pentru colindătorii care vor bate în curând la ușile noastre. Cu toate că mergea mai bine o ciocolată.

  • Bomboane de bradMoș Nicolae

Nu zic că nu sunt bune, dar sunt specifice Crăciunului. Se numesc „bomboane de brad”, nu „bomboane de ghete”, așa că, dragă Moș Nicolae, fă un efort și adu-ne o cutie de bomboane cinstite.

  • CD cu Fuego și HrușcăMoș Nicolae

Legendele încă vii ale sărbătorilor iernatice nu pot trece neobservate nici de Moș Nicolae. Păi, de ce să primim un CD al artistului sau trupei preferate, când toate CD-urile de colinde au reduceri fantastice de Moș Nicolae? 

  • Cadouri mult prea amuzanteMoș Nicolae

„M-am săturat să merg cu autobuzul, mereu e înghesuială, stau incomod și mai vine și din 20 în 20 de minute. Efectiv îngheț în stație, așteptându-l. Ar fi mișto să am mașină.”

Și pentru că prietenii sunt niște oameni minunați, mereu acolo pentru tine, îți vor îndeplini dorința. O să îți cumpere o mașină. Nu va fi foarte spațioasă, probabil va fi un model mai vechi sau chiar second-hand. Dar ce mai contează toate astea? Vei avea propria mașină…de jucărie.

  • Pentru tine doar 5 lei

Se știe că de Moș Nicolae și de Moș Crăciun, rudele se întrec pe ele însele la capitolul generozitate și aduc tot felul de cadouri și bunătăți pentru toată familia.

„Pentru mama ta un parfum, pentru tatăl tău un aparat nou de ras, pentru bunica un aspirator și un mixer de bucătărie și pentru bunicul 2 cărți de istorie.”

„O să le placă foarte mult…”

Of, era să uit! Uite 5 lei, poate îți cumperi și tu o înghețată. De fapt, cumpără-ți un kg de mere de la magazin, că e prea frig afară pentru înghețată.” Moș Nicolae

surse foto: poatenustiai.ro, mihaivasilescublog.ro, facebook.com, kinderauto-specialist.nl, moldova.org, etonline.com.

Articolul precedent„ELIXIR”
Articolul următorTârgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei
Sunt o simplă liceană care plutește în aerul poluat al Bucureștiului. Timpul liber mi-l petrec în cafenele, mall-uri, în fața laptop-ului, urmărind un film interesant sau citind. Îmi place să scriu, abordez orice temă care îmi stârnește curiozitatea. Nu am găsit nimic până acum care să mă definească mai bine decât plăcerea de a scrie. Astfel, îmi permit să visez la un viitor în lumea jurnalismului, lucrând în redacția unei reviste internaționale. Am venit în familia IQool pentru că vreau să cunosc oameni noi, să îmi îmbunătățesc stilul de a scrie și să mă familiarizez cu munca departamentului de redacție. Altceva, sunt o persoană amuzantă, ador ironia, îmi fac destul de ușor prieteni și dau sfaturi bune, zic eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.