vineri, ianuarie 28, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberMoș Crăciun vine la Casa Artelor!

Moș Crăciun vine la Casa Artelor!

Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3 vă invită în weekend-ul 17-18 decembrie, la evenimentul intitulat “Moș Crăciun vine la Casa Artelor!” ce va avea loc în intervalul orar 18:00 – 20:30, în Curtea Mare a Casei Artelor din Bulevardul Mircea Voda nr.5.

Publicul este așteptat să viziteze expoziția în aer liber „Moș Crăciun – Legendă, Tradiții și Istorie”, precum și o expoziție a micilor artiști plastici din Pepiniera de Talente Ediția a V-a.

Sâmbată – 17 decembrie – începând cu orele 18:00 vă invităm la spectacolul „Am plecat să colindăm” Partea I prezentat de micii artiști din Pepiniera de Talente, urmat de un spectacol de magie prezentat de actorul Bogdan Muntean si intitulat „Magicway”. Seara se va încheia cu un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun intitulat „Blue Magic Christmas” în interpretarea lui Mike Godoroja & Blue Spirit.

Duminică – 18 decembrie – Moș Crăciun vine la Casa Artelor însoțit de reni adevarați si pitici fermecați. Noi ca să-l întâmpinăm am invitat: Corul Primăriei Sectorului 3 cu un Mini Recital de Colinde și pe copiii noștri talentați din Pepiniera de Talente cu spectacolul „Am plecat sa colindăm” Partea a II-a. Piticii fermecati ai Mosului ii vor invita pe copii sa urce in sania magica, sa faca cunostinta cu renii preferati ai Mosului – Rudolf si Blitzen, reni adevarati, veniti din tinuturile inghetate ale Nordului si sa faca poze alaturi de Mos Craciun si echipa sa fermecata.

Vă așteptăm cu drag la Casa Artelor să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului, să ne bucurăm de colinde, voie buna si să-l cunoaștem pe Moșul cel bun precum și pe ajutoarele sale: pe cei doi reni adevărați si pe piticii fermecați!

INTRARE LIBERA

Organizator Centrul Cultural Casa Artelor

Finantator Primăria și Consiliul Local al Sectorului 3

Concept – Alice Barb

Coordonator – Masha Țoropoc

Coordonator „Pepiniera de Talente” – Andreea Rotaru

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular