Pe 3 iunie, ABSOLUT COLOR prezintă Moomin, Jeremy Underground, Swayzak și Personne.

Pupitrul din Club Guesthouse (str. Popa Nan nr.82), devine terminal comun Berlin, Paris,Londra și București, unde vor dovedi ADN underground pur:

  • Moomin, cu un deep house berlinez impecabil, texturat cu beat-uri abstracte pe fundal techno și hip-hop,
  • Jeremy Underground, veteran colecționar parizian de viniluri cuo eternă dragoste pentru underground electronica,dovedită de propriul label ”My Love is Underground”,
  • Swayzak, proiect experimental care sfidează granițele tech House cuproducții ce fac turul lumii fără a părăsi zona underground londoneză,
  • Personne, selectorul originar în sfera electronica bucureșteană.

Evenimentul începe la ora 22:00, iar accesul costă 25 de leiși se face doar pe baza cardului Color.

 

_______________________________________________________________

 

MOOMIN

Berlin, Germania

Moomin se autodefinește ca un veșnic îndrăgostit de muzică, chiar dacă scena cunoaște acest nume doar din 2010. Afinitatea ancestrală a lui Sebastian Genz pentru ritm a devenit vizibilă în copilărie, când făcea colaje muzicale din bucăți înregistrate pe casetă de la radio. La începutul anilor `90, fascinația lui Moomin pentru hip-hop, funk și jazz se materializează în mixuri realizate cu un casetofon old school care îl propulsează în lumea mixatului de pe vinil la pupitru.

Cu producții datând încă dinainte de 2000, artistul și-a redefinit stilul de studio odată cu trecerea anilor. Prin abordare subtilă, dar hipnotizantă asupra muzicii sale puternicînrădăcinată în soul și groove, Moomin atrage atenția caselor de discuri Aim și WHITE, însă în noiembrie 2011 lansează albumul ”The Story About You” la Smallville Records. Cu un succes organic, demonstrat derecenzii impresionante și prezența în selecțiile creatorilor de tendințe muzicale, acesta devine albumul anului în muzica underground.

În 2013, Moomin  lansează propriul label “Closer”, destinat unor producții deep impecabile și cu un sound unic, așa cum este “Time Circle”. Primăvara lui 2016 pregătește terenul pentru al doilea album lansat de Moomin la Smallville Records, așteptat cu sufletul la gură de sfera muzicii electronice underground.

 

https://www.facebook.com/mrmoomin

https://soundcloud.com/moomin

http://instagram.com/moomin_

http://www.moomin.de/

 

JEREMY UNDERGROUND

Paris, Franța

Un pasionat colecționar de viniluri și un ardent iubitor al muzicii în general, Jeremy impresionează prin colecția de viniluri și vastele sale cunoștințe deep house. Fascinat de acest stil încă din anii `90 grație Radio Nova Paris, Jeremy își petrece anii adolescenței prin buticurile de viniluri pariziene cu un singur gând în minte – elucidarea tuturor comorilor ascunse în muzica house.

Cochetând mai târziu și cu alte stiluri ca jazz, soul și funk, Jeremy lansează în 2010 casa de discuri “My Love Is Underground”. Label bazat exclusiv pe vinil și dedicat primei iubiri a lui Jeremy – autenticul sound house din New York/New Jersey, MLIU și-a ales încă de la început misiunea de a reînvia ritmuri calde și spiritul epocii de aur ale house-ului newyorkez.

Casa de discuri a încununat 5 ani de lansări fructuoase anul trecut și a ales să-i celebreze printr-o serie specială de petreceri creată pentru a duce “My Love Is Underground” la următorul nivel. Considerat un rafinat selector cu o identitate muzicală solidă, Jeremy își plimbă geanta plină de viniluri prin întreaga lume, răspândind peste tot dragostea sa pentru muzica underground.
https://www.facebook.com/jeremyunderground

https://www.instagram.com/jeremyunderground/

 

SWAYZAK

Londra, Anglia

Din 1997 până în prezent, Swayzak a reușit să se poziționeze ca unul dintre cele mai influente proiectede muzicăelectronică underground din lume.Pornind la drum cu 5 albume de studio și 2 compilații responsabile de trezirea publicului din amorțeala House dinainte de 2000, Swayzak conturează un sound distinct și absolut fermecător încă de la început.

Cu producții deep House experimental, electro-pop și Detroit House ca “Snowboarding in Argentina”, “State of Grace”, “Make up your Mind”, “Clicks and Cuts” sau “Dirty Dancing”,Swayzak cucerește publicuri de pretutindeni, cochetând însă și cu sfera mai întunecată de clubbing.

De la minimalla dub techno, glitch house și click pop, proiectul electronica stă la baza casei de producție 240 volts. Labelul se relansează prin sound-ul unicat ce face înconjorul lumii fără a părăsi zona underground, trecând la următorul nivel prin lansări pe vinil exclusiv, artwork plin de inspirație și tiraj limitat. Ceea ce este însă indubitabil este că Swayzak generează dans indiferent dacă e live, DJ setsau în studio.

 

http://www.swayzak.com

https://www.facebook.com/swyzk

http://soundcloud.com/s_w_z_k /

https://twitter.com/s_w_z_k

________________________________________

 

LINE-UP

 

MOOMIN

JEREMY UNDERGROUND
SWAYZAK
PERSONNE

______________________

 

ACCES

Accesul costă 25 de lei și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni, care trebuie să achite prețul biletului la intrare.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR pe contact@coloring.ro.Doar 100 de cardurile sunt disponibile pentru acest eveniment.

_______________________________________________________________

 

DETALII

Data:Vineri, 3 iunie 2016

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație:Club Guesthouse

Adresă:str. Popa Nan nr.82

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

_______________________________________________________________

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

 

https://www.facebook.com/events/625749864257464/

 

_________________________________________________________

 

PARTENER:

 

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

 

SPONSORI:

 

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn


Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO
Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

 

Urban Monkey

https://www.facebook.com/urbanmonkey.at/?fref=ts

 

_______________________________________________________________

 

PARTENERI MEDIA:

 

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARULRING

_______________________________________________________________

 

COLOR:

 

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://youtube.com/ColorOfficial

http://soundcloud.com/ColorOfficial

http://vimeo.com/colorofficial

http://twitter.com/colorofficial

 

                               ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!                               

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here