duminică, noiembrie 28, 2021
Recrutare IQool
AcasăModificare program: Solistul concertului din 11 septembrie de la Ateneul Român, programat...
Array

Modificare program: Solistul concertului din 11 septembrie de la Ateneul Român, programat în cadrul Festivalului Enescu 2015, va fi Rudolf Buchbinder

Solistul concertului din 11 septembrie de la Ateneul Român, programat în cadrul Festivalului Enescu 2015 va fi cunoscutul pianist Rudolf Buchbinder. Buchbinder îl va înlocui pe Arcadi Volodos, care nu mai poate participa din motive de sănătate.

Rudolf Buchbinder va interpreta pe 11 septembrie, de la ora 16.30 , la Ateneul Român Concertul Nr. 1 pentru pian şi orchestra în re minor op. 15 de Brahms. Dirijor va fi Horia Andreescu.

Rudolf Buchbinder este considerat unul dintre cei mai importanţi pianişti de pe scena internaţională. Admis la Şcoala Superioară de Muzică din Viena la vârsta de 5 ani, rămâne cel mai tânăr student din istoria instituţiei. Invitat deseori să concerteze alături de orchestre renumite, cum ar fi Filarmonica din Berlin, cea din Viena sau New York, Orchestra Naţională a Franţei, Filarmonica din Londra, Simfonia Naţională sau Orchestra din Philadelphia, Buchbinder a colaborat de-a lungul timpului cu dirijori celebri, precum Abbado, Dohnányi, Dudamel, Frühbeck de Burgos, Giulini, Harnoncourt, Maazel, Masur, Mehta, Saraste, Sawallisch şi Thielemann. În discografia lui se regăsesc peste 100 de înregistrări.

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Most Popular