marți, noiembrie 28, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship“MODELE PENTRU TINEri” - EDIŢIA a IV-a

“MODELE PENTRU TINEri” – EDIŢIA a IV-a

 

 

Proiectul “Modele pentru TINEri” a ajuns la cea de a-IV-a ediţie ce va reuni şi de această dată profesioniști şi exemple de urmat ce vor inspira prin putere şi determinare pe tinerii ce îşi doresc să le calce pe urme și să își construiască o carieră de succes.

Misiunea proiectului „Modele pentru TINEri” este să contribuie la o lume populată cu oameni care își cunosc talentele, fac ceea ce le place şi trăiesc în congruență cu valorile şi motivaţiile lor personale.

 

Conferinţele reprezintă un proiect al Clubului Studenţilor din Universitatea Româno-Americană și au în spate o echipă de student pasionați care își propun să ajute tânăra generaţie să-şi descopere talentele, pasiunile şi motivaţiile personale.

Conceptul general este de a oferi celor interesați, cadrul propice pentru dezbateri și discuții cu privire la problemele actuale ale tinerilor, cu privire la momentele cheie ale dezvoltării personale, dar și să ofere informații concrete despre modele de carieră.

 

La ediția cu numărul IV își dau întâlnire 3 nume importante: fostul campion mondial la box și actual pilot de raliu – Mihai Leu, renumitul actor și director al Teatrului Metropolis, George Ivaşcu şi actorul Vişinel Bălan, cel ce luptă pentru înființarea primului centru de tineret pentru copiii instituționalizați din România.

 

Evenimentul va avea loc în data de 27 februarie în Universitatea Româno-Americană, Bd. Expoziţiei nr.1, Bucureşti., începând cu ora 18.00. Pentru a putea participa la acest eveniment este necesar să vă înscrieți în prealabil, la adresa de email: modelepentrutineri@gmail.com  .

 

Mai multe informații aici.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular