Clubul Studenților din Universitatea Româno-Americană înseamnă, înainte de toate, o echipă de oameni extraordinari, locul în  care studenții se pot dezvolta atât pe plan profesional cât și pe plan personal, unde își pot pune abilitățile în practică și ideile în valoare.

cover modele
Proiectul Modele pentru TINEri se dorește a fi cea mai puternică sursă de inspirație, idei și motivație pentru tinerii valoroși din România. Este unul dintre cele mai pretențioase și totodată ambițioase proiecte implementate de către Clubul Studenților CS-URA și credem în reușita sa și a impactului pe care acesta îl poate avea în rândul „TINErilor„.

Proiectul constă într-o serie de conferinţe care aduc împreună tineri studenţi si liceeni, aflaţi la început de drum şi profesionişti reputaţi din varii domenii.

Misiunea proiectului „Modele pentru TINEri” este să contribuie la o lume populată cu oameni care îşi cunosc talentele, fac ceea ce le place şi trăiesc în congruenţă cu valorile şi motivaţiile lor personale.
Astfel, după succesul înregistrat de primele edții, cu invitați precum Marian Staș, Andreea Răducan, Marius Ghenea ș.a., ediția cu numărul VI îi are protagoniști pe Pavel Bartoș, Chef Florin Dumitrescu, Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu.

Conferința va avea loc Luni, 18 Noiembrie, ora 18:00 în Aula Magna a Universității Româno-Americane.

Mai multe detalii pe pagina de facebook.