sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool

Modele pentru TINEri

În această seară am participat la a IV a ediţie Modele pentru TINEri, organizată de CS-URA.Am fost primiţi cu căldură de organizatori şi am fost încântati de speakeri.

Primul invitat a fost Mihai Leu, actual organizator de raliuri şi arbitru de box, fost campion mondial la box şi campion la raliuri ne-a vorbit despre perseverenţă, munca şi pasiune.

Evoluţia sa se bazează pe multă munca, însoţită de convingerea că orice greşeală se plăteşte. Acesta susţine că în cariera să 75% a contat psihicul, încrederea în forţele proprii si dedicarea.

Cel mai frumos moment a fost pe data de 22 februarie, când a fost declarant campion mondial, alături de declaraţia soţiei” Amore eşti campion mondial”.

 

Următorul invitat ne vorbeşte despre dăruire, putere, curaj şi speranţa.

Povestea să ne-a impresionat, abandonat la doar 2 luni, crescut în centre de plasament, fuge la 9 ani, trăieşte pe stradă, în mănăstire, iar după două luni este retrimis în sistem, fiind preluat de poliţie. Îşi cunoaşte cei 12 fraţi, iar numărul 13 îi poartă noroc, fiind numărul care-l propulsează ca actor.
Fire pozitivă, priveşte partea bună a lucrurilor, da tot cei mai bun din el, cheia succesului fiind iubirea, astfel îşi ghidează toate acţiunile. Considera că tot ce şi-a dorit s-a împlinit, planul de viitor este înfiinţarea unui centru pentru copii instituţionalizaţi, iar cel mai important lucru este să dar iubim.Fondatorul Asociaţiei Împreuna Desenam Viitorul, Vişinel Bălan, susţine că cel mai greu e să priveşti, iar cel mai frumos e să trăieşti.

 

Andreea Raducan ne vorbeşte despre pasiunea şi dedicarea cu care a făcut gimnastică, despre sprijinul şi echilibrul găsit în familie, despre puterea cu care s-a ridicat după un eşec, despre mândria şi împlinirea avută la ascultarea imnului în momentul în care se afla pe podium.

 

Ultima personalitate, dar nu cea din urmă, este actorul Georgie Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis, care considera că cel mai greu lucru este singurătatea.

Îşi susţine lucrarea de licenţă despre logica abstractului, susţinând că scena este cel mai bine definite ca arena state.

Deşi un mare actor, jucând alături de nume mari ale teatrului, se considera o fire timidă şi introvertita, autodeclarat leneş absolut, învăţând in copilarie doar pentru a nu fi chemat a doua oară, considera actoria perfectă pentru dezvoltarea sa încă de la 14 ani.

Ne provoacă să învăţam să relaţionam, chiar cu riscul de a pierde, să greşim, să visăm în realitate, restul fiind pur şi simplu munca, ştiinţa. Fiind important să învăţăm din eşecuri, să luptăm pentru ce ne dorim.

 

După experienţa Modele pentru TINEri plecăm mai încrezător în forţele proprii, mai motivati, mai siguri pe noi.

Aşteptam cu nerăbdare ediţia numarul V a proiectului şi felicitam încă o dată echipa.

 

Articolul precedentModele pentru TINEri
Articolul următorPe tine cât te-a iubit mama ta?
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular