vineri, decembrie 1, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăMNAR deschide Spațiile Istorice ale Palatului Regal

MNAR deschide Spațiile Istorice ale Palatului Regal

 

La aniversarea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I, Muzeul Național de Artă al României va deschide spre vizitare Spațiile Istorice ale Palatului Regal luni, 25 octombrie 2021, între orele 10-18.

Publicul va putea vizita Sufrageria Regală, Scara Voievozilor, Sala Tronului, precum și expoziția Fragmente de memorie – Portrete Regale, ce conține portrete ale Familiei Regale, inclusiv mai multe opere de artă înfățișându-l pe Regele Mihai I în diferite etape ale vieții.

Tot cu ocazia acestei celebrări, MNAR a pregătit și un program educativ pentru copii, sub forma unui atelier online gratuit, adresat copiilor cu vârste peste 8 ani. Acesta va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, și va avea două sesiuni la ore diferite, în funcție de vârsta participanților.

Intitulat Și regii merg la școală. Regele Mihai și clasa palatin㸠atelierul va fi susținut de Georgiana Iacob, educator muzeal MNAR, și va urmări în special perioada în care Regele Mihai a fost elev, dar și cele două domnii ale suveranului. 

Mai multe detalii despre programul educativ și formularele de înscriere sunt disponibile în evenimentul dedicat de pe pagina de Facebook a muzeului:

https://www.facebook.com/events/392462825864867/.
https://www.facebook.com/events/392462825864867/.
RELATED ARTICLES

Most Popular