Sâmbătă, 18 Martie
Romexpo, Pavilion C3
22:00

„Cu o floare nu se face primăvară”, dar cu mai multe DA! Așa că ne-am gândit să sărbătorim anotimpul veseliei cu o porție de soare șicâțiva artiști aleși pe sprânceană: Sven Väth, Miss Kittin și Andrea Oliva.

Sven Väth, eminența cenușie din spatele label-ului Cocoon și omul fără de care nu s-ar fi scris istoria muzicii electronice, caristmaticul “Babba”, vine în martie la The Mission pentru a ne colora primăvara în tonuri techno. Povestea continuă alături de versatila Miss Kittin, care a reușit să devină una dintre cele mai inspirate figuri și voci pe scena muzicii electronice, drept dovadă numeroasele colaborări alături de artiștii precum Martinez Brothers, Felix Da
Housecat sau Steve Bug.

Andrea Oliva. Pentru unii, acest nume nu mai are nevoie de prezentări. În caz că totuși v-a “scapat” ceva, Andrea este fondatorul ANTS, rezident în cluburi renumite din toată lumea, cu producții “înșirate” în mai toate cataloagele labelurilor underground și cu o prezență pe scena muzicii dance ce datează de mai bine de 18 ani.

Victor Stancov se va ocupa de “încălzirea” petrecerii.

❁❀✿✾❁❀✿✾❁❀✿✾❁❀✿✾❁❀✿✾❁❀✿✾❁❀✿✾❁❀✿

⚪ Sven Väth ⚪
facebook.com/SvenVaethOfficial
soundcloud.com/cocoonrecordings

⚪ Miss Kittin ⚪

https://www.facebook.com/misskittin

⚪ Andrea Oliva ⚪

https://www.facebook.com/andreaolivaofficial

⚪ Victor Stancov ⚪

https://www.facebook.com/victorstancovro

⚪ BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 45 RON
Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

⚪ BILETE REGULAR AVANS: 50 RON (în rețeaua Bilete.ro)
– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos și în oficiile Poștei Române, Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

⚪ BILETE VIP ÎN AVANS: 80 RON
⚪ BILETE REGULAR LA INTRARE: 70 RON
⚪ BILETE VIP LA INTRARE: 100 RON
☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
+40 733 627 846

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here