luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăMircea Vintilă & Brambura, pentru al 6-lea an Concert la Hard Rock...

Mircea Vintilă & Brambura, pentru al 6-lea an Concert la Hard Rock Café

Lordul John al folkului românesc alături de formaţia Brambura se vor plimba din nou „Cu tine prin New York”, măi  “Bade Ioane” sau “Dragă Miruna” ori te vor duce pe “Strada Popa Nan” sau la “Hanul lui Manuc”. Pe 23 noiembrie, la Hard Rock Café, pentru al 6-lea an consecutiv, Mircea Vintilă & Brambura au pregătit un concert fabulos. Deja o tradiție a toamnei, show-ul promite să încânte inimile și mințile celor prezenți.

Multe dintre cele mai cunoscute cântece ale artistului (“Adio, deci pe curând,” “Noros cecer”, “Peste răbdări”, “Musette”, etc.) vor transfera prezentul în Bucureştiul interbelic, apoi în perioada hippie pentru a reveni la realitatea cotidiană.

Mircea Vintilă revine pe 23 noiembrie la Hard Rock Café, într-un concert care va începe de la ora 22.30, așa cum o face mereu: cu drag şi cu toată inima. Spune că acest loc este precum o casă a muzicii unde mereu găsește un public select, cald şi entuziast. “Vă aştept şi de această dată la o seară de poveşti puse pe note muzicale, cu şi despre prieteni vechi.”

Cunoscut și ca Ciocu’, Mircea Vintilă face parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor ’70. El este cunoscut atât pentru activitatea sa solo sau cu formația de acompaniament Brambura, cât și ca membru al supergrupului Pasărea Colibri. A compus cântece pe versuri de Adrian Păunescu, George Coșbuc, Tudor Arghezi, Florian Pittiș, Gheorghe Azap și alții. Este recunoscut pentru faptul că o parte dintre cântecele sale recreează atmosfera și farmecul Bucureștiului de odinioară.

Bilete Concert MIRCEA VINTILĂ & BRAMBURA la Hard Rock Café

Categoria VIP – 100 de lei (întâlnire cu artistul, poză și loc la masă în fața scenei)

Categoria 1 – 60 de lei (loc la masă în fața scenei)

Categoria 2 – 40 de lei (loc la masă)

Categoria 3 – 25 de lei (loc în picioare)

Biletele se vând online prin Iabilet și la Hard Rock Cafe.

RELATED ARTICLES

Most Popular