Vreți să împărtășești cu oamenii din jur dragostea ta pentru lectură și frumos? Ei bine, ce mai aștepți? Bucureștiul Tinerilor te așteaptă sâmbătă, 17 septembrie, la ora 16:00 la Grădina Botanică!

Sunt zile în care ai vrea să stai în natură, să te bucuri de o carte ori pur și simplu să stai alături de oameni cu care să ai interese comune, însă alegi calea mai ușoară și anume, confortul. Acest eveniment îți dă posibilitatea de a ieși din zona de confort, să te bucuri de lectură și să petreci timp de calitate cu oameni de calitate.

Ce facem aici? Citim, ne relaxăm, facem schimb de cărți, socializăm, ascultăm muzică și avem șansa de a face cunoștință cu scriitoarea Iulia Ioniță, care va fi deschisă cu publicul și va vorbi despre cartea ei de debut, “Flori în păr”. Avem chiar și o tombolă, la care poți participa donând 5 lei și având astfel șansa să câștigi un voucher în valoare de 50 de lei de pe site-ul Elefant. Banii strânși în urma tombolei vor fi folosiți pentru alte evenimente de tip cultural și educațional, așa că astfel vei avea șansa de a contribui la dezvoltarea Bucureștiului. Mai pe scurt, activități frumoase, pline de voie bună, organizate în cel mai relaxant loc posibil, și anume, în natură.

De ce s-a gândit asociația Bucureștiul Tinerilor să organizeze un astfel de eveniment? Suntem extrem de siguri că există un număr mare de oameni interesați de cultură, care caută experiențe noi și care își doresc să participe la evenimente de acest gen, dar nu au avut ocazia. Așadar, vrem să ne cunoaștem mai bine, să ne simțim bine, să fim mai deschiși unii cu alții și astfel să ajungem să ne dezvoltăm într-un mod creativ.

Sperăm să vă vedem în număr cât mai mare, să veniți plini de energie, să ne simțim minunat împreună și, de ce nu, să legăm prietenii de durată. Nu uitați să vă luați și cărțile, ca să facem schimburi, ori doar ca să vorbim despre ele și să împărtășim impresii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here