Mindscape Studio își scot proiectele de artă și tehnologie în stradă la Spotlight#2

0
140

Între 5 și 8 mai, Mindscape Studio va fi prezent în premieră la SPOTLIGHT – Festivalul Internațional al Luminii, cu două lucrări realizate special pentru acest eveniment: videomapping-ul Oda Bucuriei și o instalație sub formă de sculptură realizată din lumină: M-Structure.

Oda Bucuriei

Odată cu Spotlight, artiștii de la Mindscape Studio aduc în stradă creativitatea mixată cu noile tehnologii. Proiecția arhitecturală Oda Bucuriei (Cercul Militar) va delecta trecătorii de pe Calea Victoriei printr-un spectacol vizual plin de forme și culori completat de muzica lui Ludwing van Beethoven, fațada Cercului Militar Național beneficiind timp de patru zile de un adevărat upgrade artistic. A doua lucrare semnată Mindscape este un omagiu adus lui Constantin Brâncuși la împlinirea a 140 de ani de la nașterea celebrului artist: M-Structure (Piața Revoluției) este o reinterpretare a celebrei lucrări Coloana Infinitului, care sugerează prelungirea timpului și a spațiului în realități paralele, artiștii fiind inspirați de ideea existenței multiplelor dimensiuni.

M-Structure

Fiind parte din echipa care a creat Legenda lui Bucur, videomapping-ul câștigător al Premiului Publicului din cadrul iMapp 2015, Mindscape Studio se numără printre puținii creatori care îmbină tehnologia cu arta pentru a crea adevărate opere multimedia ale actualității, participând la festivaluri de profil și transformând în realitate proiecte experimentale ale agențiilor de publicitate.  Din echipa Mindscape fac parte Dorel Naste (creative director), Cristian Iordache (interaction designer), Andrei Drîmbă (arhitect) și Răzvan Bogză (hardware designer).

 

Mindscape Studio este un studio multimedia specializat in solutii tehnologice creative: projection mapping, design vizual pentru evenimente, instalații interactive și spații performative. Acesta acoperă toată gama de servicii de la consultanță la creație, de la planificare la implementare a proiectelor. Mai multe detalii pe www.mindscapestudio.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.