mijloacele RATB vor circula pe benzi unice

Veste îmbucurătoare pentru toți bucureștenii care utilizează mijloacele de transport în comun pentru deplasare! Primăria Capitalei va demara proiectul pentru fluidizarea traficului începând cu luna iunie. Asta înseamnă că mijloacele RATB vor circula pe benzi unice.

Primarul general al Capitalei a postat pe Facebook un anunț oficial prin care se dorește îmbunătățirea traficului în anumite zone ale Bucureștiului. Astfel că, implementarea de benzi unice pentru mijloacele RATB ar trebui să împiedice blocajele rutiere și să faciliteze deplasarea cu aceste mijloace de transport în comun.

 mijloacele RATB vor circula pe benzi unice

Proiectul Primăriei va avea două etape: mijloacele RATB vor circula pe benzi unice

În prima parte a lunii iunie, într-o zonă a Bucureștiului, mijloacele RATB vor circula pe benzi unice. Acea zonă este: Șoseaua București Ploiești, de la intersecția cu strada Elena Văcărescu – Piața Presei Libere – Bulevardul Kiseleff – Mareșal Prezan – Calea Dorobanților (între Piața Dorobanților și Piața Lahovari) – George Enescu – Gheorghe Magheru – Piața Romană.

În a doua parte a lunii iunie, traficul din zona Colentina va fi fluidizat și se va stabili cale unică și pe linia tramvaiului 21. „Linia tramvaiului 21 va fi protejată de gard, ca linia 41, pentru ca mașinile mici să nu mai intre pe linia de tramvai, blocând circulația. Cale proprie pe tot traseul: Terminal Sf.Gheorghe – Calea Moșilor – Obor – șos. Colentina – Terminal Colentina” a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

După cum putem observa, acest proiect al autorităților este o veste bună pentru pasagerii din autobuze, troleibuze și tramvaie. Însă, șoferii grăbiți și ocupați nu vor fi prea încântați de hotărârea Primăriei.

Sursă info: wall-street.ro.

Sursă foto: zf.ro.

Articolul precedentSOS: Presa scrisă e pe moarte!
Articolul următorSerile de poezie şi jazz ale MNLR
Sunt o simplă liceană care plutește în aerul poluat al Bucureștiului. Timpul liber mi-l petrec în cafenele, mall-uri, în fața laptop-ului, urmărind un film interesant sau citind. Îmi place să scriu, abordez orice temă care îmi stârnește curiozitatea. Nu am găsit nimic până acum care să mă definească mai bine decât plăcerea de a scrie. Astfel, îmi permit să visez la un viitor în lumea jurnalismului, lucrând în redacția unei reviste internaționale. Am venit în familia IQool pentru că vreau să cunosc oameni noi, să îmi îmbunătățesc stilul de a scrie și să mă familiarizez cu munca departamentului de redacție. Altceva, sunt o persoană amuzantă, ador ironia, îmi fac destul de ușor prieteni și dau sfaturi bune, zic eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here