Mihai Preda – prima modalitate de educație non-formală prin rap

  0
  120
  Mihai Preda Psihotrop

  În cea de-a doua jumătate a anul școlar, un tânăr MC a lansat un nou proiect pentru tinerii chinuiți de BAC: Mihai Preda. Și restul va fi istorie…

  Cine este Mihai?

  Cunoscut mai bine sub numele de Psihotrop, acest artist a atras atenția publicului larg după Battle MC-ul din 2014. Deși atunci s-a clasat pe locul al II-lea, numele său a început să se repete din ce în ce mai mult pe scena rap. Colaborările cu artiștii deja foarte cunoscuți i-au atras luminile reflectoarelor și camerelor de filmat. Faima a câștigat-o însă doar prin propriile lui rime.

  Ce este Mihai Preda?

  Același Psihotrop a crescut sub privirile fanilor pe parcursul timpului, iar anul acesta urmează să facă freestyle pe foaie, la BAC. Se pare că bunul simț și valorile pozitive chiar se pot deprinde din rap, așa cum spunea Bean MC. Psihotrop a fost altruist și a făcut temele pentru toți.

  Așadar, noul său proiect, Mihai Preda, a fost gândit în așa fel încât să facă învățatul pentru BAC o plăcere. Nu o să scrii trei pagini doar dintr-un cântec, dar, când o să citești subiectul al III-lea la română, poți fi sigur că nu o să te pierzi și vei știi de unde să începi odată ce fredonezi melodia corespunzătoare.

  În plus, Mihai Preda își va ajuta și creatorul. Pe lângă suport de examen, proiectul reprezintă și o oportunitate de experimentare pentru Psihotrop. Diversitatea stilurilor din fiecare melodie demonstrează faptul că albumul nu este construit compact, ci că reunește mai multe moduri de a aborda muzica. Din acest punct de vedere, Mihai Preda este și o mărturie a primelor sale încercări de a alege direcția în care va merge în cariera muzicală.

  Din fericire, Psihotrop are de gând să își urmeze pasiunea, inspirând generația care va face vara aceasta alegerea dificilă în legătură cu facultățile și domeniile de specializare. Artistul dovedește tuturor că există un viitor după urmarea propriilor vise prin integrarea recentă în trupa de succes Frații Grime. Pe 22 aprilie, Frații Grime au cântat pentru prima dată în noua formulă, la Răcnetul Carpaților, iar coeziunea pe scenă a fost incontestabilă.

  Salutăm inițiativa lui Psihotrop de a demonstra părinților că rap-ul nu creează delicvenți.

  Big up.

  sursă foto: Psihotrop

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.