Mihai Margineanu pe 7 septembrie la Hard Rock Cafe

0
64

Vineri, pe 7 septembrie de la ora 22:30, vă invitam la un nou show cu Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe. 

Vino să cânți alături de unul dintre ce mai autentici și populari artiști români la Hard Rock Cafe: „Mă iubește femeile”, „Zarița”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviația” sau „Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu.

Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigură și coloana sonoră.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lânga tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 89 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 59 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 59 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde în țara. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!