Michale Graves afis

Michale Graves (ex Misfits), vocea inconfundabilă a perioadei de aur a trupei, vocea pieselor Dig Up Her Bones sau Descending Angel, cântă la București pe 9 ianuarie în Club Quantic!

Michale Graves este un artist din Statele Unite a cărui carieră a început în 1995 când a preluat rolul de solist al formației Misfits. A cântat alături de formația de horror punk până în 2000, iar ulterior a mai urcat pe scenă cu aceștia cu diferite ocazii. La 5 ani de la plecarea din Misfits și-a început cariera solo, lansând în 2005 albumul Runk Rock is Dead. Întregul material a fost compus și înregistrat într-o singură lună.

Face parte și din proiectul lui, Marky Ramone, toboșarul binecunoscutei trupe Ramones. În afară de colaborarea cu Ramone, Graves a mai cântat alături de Trivium, vocea sa putând fi auzit pe piesa ‘I Don’t Wanna Be (A Superhero), piesa pe care a scris-o alături de Matt Heafy. În plus a mai fost guest musician pentru diferite formații importante de punk din Rusia sau Suedia.

În deschidere vor canta THE CRIMSON GHOSTS o trupa de horror punk din Germania.

De unde puteți cumpăra bilete

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– presale: 40 lei
– la Acces : 50 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM