miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipTop 5 metode de cucerit o femeie

Top 5 metode de cucerit o femeie

Să începem prin a defini termenul „a cuceri”. Nu se referă la cum poți să „agăți” o femeie, cum să o aduci mai repede în pat, ci la modul în care poți să îi atragi atenția, să o fascinezi, prin atitudinea și comportamentul pe care le ai. Din câte am observat, e foarte ușor pentru un bărbat să spună că îi place o fată. Trebuie doar ca respectiva domnișoară să arate bine și cam… atât. Puțini bărbați privesc dincolo de aparențe și își acordă cu adevărat o șansă să cunoască persoana pe care o au alături. Aceștia ar fi plăcut surprinși dacă măcar o dată ar face acest lucru. Poate că le-ar oferi o altă perspectivă. Dar poate că eu greșesc și nu va fi așa. Există șansa ca totul să fie un fiasco. Atunci ce se întâmplă? Nu se întâmplă nimic, știți cum se spune, you walk it off and move on. Implicarea într-o relație nu înseamnă slăbiciune, cum am mai auzit că se mai spune prin târg.

OK, am înțeles frica pe care o simt unii bărbați atunci când vine vorba să facă un compromis într-o relație. Faptul că „te-ai fript” o dată, asta nu înseamnă că trebuie să sufli mereu în iaurt. O să spuneți că femeile nu știu ce vor, că sunt indecise. Vă înșelați! Întotdeuna o femeie când este într-o relație o să dea totul. Chiar și atunci când nu își propune lucrul acesta. Unui bărbat îi este mult mai ușor să fie detașat de tot ce se întâmplă și să nu îi pese.

525278_613266888702508_293108181_n

Iată câteva lucruri care NU trebuie trecute cu vederea!

1. Un bărbat indecis, ezitant, nu va reuși niciodată să cucerească o femeie, pentru că nu va ști cum. Să fii un „bad boy”, să faci pe inabordabilul, pe șmecherul, nu te mai salvează acum. Era OK pentru generală, poate pentru liceu, dar în niciun caz nu vei avea șanse de izbândă dacă ai aceeași atitudine față de femei pe care o aveai în vremea copilăriei. Devine plictisitor și chiar enervant acest joc de-a „șoarecele și pisica”. Fă-ți ordine în idei, sentimente și orice femeie te va aprecia pentru asta.

Shakespeare-memegenerator-fry-is-not-sure-204312

2. Bărbații spun femeilor exact ceea ce vor ele să audă. Ați avut vreodată o dispută cu iubitul, în care îi explicați punctul vostru de vedere, unde s-a greșit și doar ca cearta să se încheie el să spună lucruri de genul: „Da, așa este iubita mea! Ai dreptate!”? Eu îi numesc „The YES guys”. Au descoperit o tehnică inteligentă, trebuie să recunosc. Ce vrea o femeie să audă de la bărbatul ei este acel „Te Iubesc!” Cel mai neplăcut este faptul că mulți bărbați nu acordă importanță acestui lucru și îl privesc cu superficialitate. Pentru mulți dintre ei este o formalitate, un mod de a scăpa de o ceartă. Băieți, păcatele nu se spală cu un simplu „Te Iubesc!”! Așa cum banii trebuie să aibă acoperire pentru a avea valoare și în spatele acestui „Te Iubesc” trebuie să existe ceva solid, o bază pe care este construit. Dacă spui „Te Iubesc” în stânga și-n dreapta, asta nu înseamnă că o femeie te va lua în serios. Lasă faptele să vorbească pentru tine. De cele mai multe ori este mult mai dezirabil să demonstrezi ceea ce simți decât să o spui.

428899_452648971435909_1680420657_n

3. O problemă delicată pentru bărbați este cum să abordeze o femeie (pe stradă, în club, în parc) fără ca ea să se sperie și să îi refuze. Există o linie foarte fină între a-ți arăta interesul pentru o femeie într-un mod plăcut sau să o faci să se simtă inconfortabil. Totul depinde de metoda pe care o adopți. Nu veni cu texte de Buftea, pe care oricum le știe și de care s-a săturat. Fii tu însuți, zâmbește, fii politicos, nu întrece măsura și totul o să fie OK.

6C60131489

În club mergem cu toții și de multe ori găsim pe cineva cu care am vrea să vorbim, care ne-a atras dint-un motiv sau altul. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să NU începi să dansezi pe lângă ea crezând că asta o să meargă, mai ales dacă nici măcar nu vă cunoașteți. Începe prin a spune cine ești, întreab-o dacă îi place atmosfera, caută subiecte de interes comun: facultate, job și altele, apoi invit-o la dans. Nu o să aibă vreun motiv să spună nu. Încă un lucru. În club se bea și se bea mult. Nu aborda o femeie dacă nici tu nu mai știi pe ce planetă ești. Nu o să fie plăcut nici pentru ea și nici pentru tine.

K4ZgJ

4. Mulți bărbați au impresia că femeile sunt materialiste și că visează să ia de soț pe cineva putred de bogat pentru a scăpa de probleme. Not really. Vă spun eu ce vor femeile. Vor un bărbat încrezător, ambițios, inteligent, care impune respect și știe ce vrea. Poate că părinții îți pot oferi bani și comodități, dar nu îți pot oferi puterea de a impresiona o femeie. Mașinile și banii sunt accesorii care nu compensează un caracter urât. Dacă nu știi cum să te comporți, cu toate mașinile și banii tăi, orice femeie cu picioarele pe pământ o să se descotorisească de tine.

quote-money-can-t-buy-happiness-but-it-can-make-you-awfully-comfortable-while-you-re-being-miserable-clare-boothe-luce-115525

5. De cele mai multe ori, bărbații nu își dau seama de ceea ce greșesc. Nu realizează că sunt insensibili, că prin vorbele aruncate aiurea pot să rănească persoana iubită, că indiferența și lipsa lor de înțelegere pot duce la certuri inutile. Apoi ce se întâmplă? Toată lumea știe: o ceartă aprinsă, din care el nu o să înțeleagă nimic și se încheie cu promisiunea lui că totul o sa fie OK, că nu o să se mai întâmple și lucruri de genul acesta. Problema este că ei nici măcar nu înțeleg ce au făcut și de ce le cer scuze. Un bărbat trebuie să fie hotărât, stăpân pe situație și să fie capabil să își respecte cuvântul.

Joey-joey-tribbiani-32113680-500-371

„Here’s all you have to know about men and women: women are crazy, men are stupid. And the main reason women are crazy is that men are stupid.” ― George Carlin.

Sursă foto: weheartit.com

Roxana Ursu
Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii care găsesc un motiv să zâmbească în fiecare zi. Iubesc ploaia, toamna si zilele calde de primăvară. Sunt perfecționistă și nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială. Îmi place să călătoresc, să pierd timpul uitându-mă la filme, să merg la teatru și să găsesc relaxare și inspirație în muzica pe care o ascult. Merg pe principiul: „If you're going to be thinking anyway, think big! ”
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular