Vă invităm la Ceainaria “La un Ceai”, marți, 26 aprilie, începând cu ora 19:00, să petrecem două ore creative împreună cu voluntarele Asociației Ghidelor și Ghizilor din Romania – Geanina Gurău și Medeea Neguțescu.

Pentru că se apropie sfintele sărbători ale Paștelui, te așteptăm la un atelier unde vom decora împreună ouă și suporturi de șervetele folosind tehnica picturii pe lemn și carton și tehnica șervețelului. Cu obiectele realizate îți poți decora masa de sărbători sau le poți oferi cuiva drag.
Materialele și sfaturile sunt din partea noastra, tu vino doar cu bucurie și entuziasm!
Toți participantii vor primi un cadou surpriză!

Durata: 2 – 2:30 ore
Numar maxim de participanti: 20

Taxa de participare: 35 lei/persoana (include toate materialele și se eliberează chitanță)

Înscrieri la 0734 195 395 ( apel sau sms)

Ghidismul este o mișcare de tineret care le oferă tinerilor ocazia să joace un rol real în comunitățile locale, să trăiască în armonie și toleranță cu semenii, să-și dezvolte calitățile de lideri, să protejeze natura, să răspândească frumusețe și bunătate în jurul lor.
Banii vor fi utilizați de asociație pentru a organiza activități educative non-formale adresate tinerilor, cu precădere fetelor și femeilor (cursuri de formare, tabere, campanii de informare, proiecte comunitare etc.). Acest atelier face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a valorilor educative ale Ghidismului și Cercetasiei și de stimulare a voluntariatului in rândul tinerilor.

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Subversiv.ro, Coțofana Urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/500855383435889/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here