Ți-ar plăcea să participi la un atelier unde sa-ți folosești imaginația și creativitatea? Ți-ai dori să realizezi un ceas decorativ cu care sa-ți personalizezi locuința sau pe care să-l oferi cuiva drag? Dacă raspunsul este afirmativ, te așteptăm să participi la un atelier organizat de voluntarele Asociației Ghidelor și Ghizilor din România – Geanina Gurău și Medeea Neguțescu.

În cadrul atelierului, vom decora împreună un ceas de perete cu o formă originală de ceainic, folosind tehnica picturii pe lemn și tehnica colajului. Materialele și sfaturile sunt din partea noastra, tu vino doar cu bucurie si entuziasm!
Ți-am pregătit și alte surprize!

Înscrieri la 0734 195 395 (apel sau sms)

Ghidismul este o mișcare de tineret care le oferă tinerilor ocazia să joace un rol real în comunitațile locale, să trăiască în armonie și toleranță cu semenii, să-și dezvolte calitațile de lideri, să protejeze natura, să răspândească frumusețe și bunătate în jurul lor. Mai multe informații despre ghidism poți afla pe www.aggr.ro 

Durata: 2 – 2:30 ore
Număr maxim de participanți: 25
Număr minim: 10
Vârsta: peste 16 ani

Taxă de participare: 55 lei/persoană (include toate materialele și se eliberează chitanță)

Banii vor fi utilizați de asociație pentru a organiza activitați educative non-formale adresate tinerilor, cu precădere fetelor și femeilor (cursuri de formare, tabere, campanii de informare etc.)
Acest atelier face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a valorilor educative ale Ghidismului și Cercetașiei și de stimulare a voluntariatului în rândul tinerilor.

Vă așteptăm cu drag!

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Coțofana Urbană, Zile și Nopți, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

https://www.facebook.com/events/940902272683293/

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here