marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăMESAJUL DIRIJORULUI LAWRENCE FOSTER CĂTRE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL GEORGE ENESCU
Array

MESAJUL DIRIJORULUI LAWRENCE FOSTER CĂTRE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL GEORGE ENESCU

“Vă transmit tuturor cele mai calde felicitări pentru nominalizarea lui Zubin Mehta. Prima mea vizită în România a fost ca asistent al său cu Los Angeles Philharmonic. A revenit de atunci loial, atât de des, și are o adevărată dragoste pentru țară și pentru Festival.

Cu unul dintre cei mai mari și cei mai interesanți dirijori ai momentului, Vladimir Jurowski, ați readus în viață amintirea lui Yehudi Menuhin.

Mandatul domnului Holender a oferit multe evenimente mari și merită o recunoștință eternă pentru tot ce a făcut, dar ca în atât de multe domenii este momentul pentru o schimbare majoră și acest afiș  vă oferă tocmai acest lucru, atât în imagine cât și în substanță.

BRAVO!

Al dvs,

Lawrence Foster”

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular