mersul-trenurilor.net

Mersul-trenurilor.net: noul site pentru călători

Cei care cunosc ce înseamnă călătoria cu trenul, cumpărarea biletelor şi aflarea tuturor informaţiilor necesare despre călătorii au primit recent o veste excelentă: a apărut un nou site dedicat călătorilor și călătoriilor. Acesta se numeşte mersul-trenurilor.net şi poate fi găsit la adresa aceasta.

Ce fel de informaţii găseşti pe site?

Pe mersul-trenurilor.net se regăsesc informații importante precum preţul biletelor, orele de plecare şi de sosire a trenului, serviciile oferite de garnitura de tren aleasă și durata călătoriei. Nu sunt neglijate nici distanţa în kilometri de la plecare până la destinaţia selectată, eventualele întârzieri ale trenurilor sau legăturile lor cu alte curse.

Ce aduce acesta nou faţă de site-ul CFR?

Spre deosebire de cfrcalatori.ro, informaţiile de pe noua pagină sunt prezentate într-un mod mai atractiv și mai complex. Poţi găsi informaţii atât despre traseele companiei naționale de căi ferate, cât și despre trenurile private care circulă în România.

Care sunt punctele slabe ale site-ului?

Ca orice lucru aflat la început de drum, mersul-trenurilor.net are și el slăbiciuni. Site-ul nu îți permite să faci rezervări pentru bilete online, iar informaţiile prezentate au doar un caracter orientativ. Pe lângă aceste aspecte, nu există nici posibilitatea de a schimba limba în care este prezentat site-ul: acesta este disponibil doar în limba română.

Acum că ştiţi toate aceste informaţii, nu vă rămâne decât să vă alegeţi destinaţia. Dacă nu ați mai mers până acum cu trenul, v-aș sfătui să nu ratați această experiență plăcută. Dacă ați mai făcut acest lucru, vă mai zic doar să profitați de această oportunitate. Mai ales acum, când există gratuitate pentru aceste drumuri.

Indiferent în ce categorie anterior menționată vă încadrați, eu vă urez să aveți parte de numeroase călătorii fericite, dar și de multe experiențe memorabile în timp ce vă aflați în mișcare.

Sursă foto: romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here