Mega Mall – Dance for Kindness

0
69

Pe 12 noiembrie, Mega Mall va găzdui cea de-a șasea ediție a evenimentului internațional Dance for Kindness, ocazie cu care va celebra Ziua Internațională a Bunătății printr-un flash mob la care sunt așteptați peste 200 de iubitori de dans și fapte bune. Organizat în parteneriat cu Fundația Verița și Școala Internațională Verița, Flash Mob-ul Faptelor Bune este prima manifestare de acest gen susținută de un centru comercial din România și va avea loc duminică,începând cu ora 17:00 la nivel 1, în Mega Mall.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Bunătății, oameni din peste 120 de orașe, din peste 50 de țări, vor dansa în același timp, pentru a celebra bunătatea și faptele frumoase de pretutindeni. Reprezentanții organizației Life Vest Inside, care coordonează la nivel mondial acest proiect vor filma secvențe din toate reprezentațiile din ziua evenimentului, iar materialul va fi difuzat în New York, în Times New Square.

Dacă vrei să faci parte din echipa celor care danzează duminică pentru bunătate, trebuie să te înscrii pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.danceforkindness.com/register-to-dance/  Ulterior înscrierii vei primi o serie de informații, precum data și ora la care se organizează repetiția coregrafiei.

Nu îți face griji, poți susține cauza acestui eveniment și în calitate de spectator. Fie că vei dansa sau îi vei susține pe cei care vor performa, vei ajuta la transmiterea mesajului acestui flash mob și inevitabil la schimbarea pe care ne-o dorim. Ziua Internațională a Bunătății este o ocazie perfecta pentru oameni să privească mai departe de ei înșiși, de cultură, etnie sau religie și să realizeze că bunătatea este elemental care ne unește pe toți.

Păstrând tradiția, evenimentul Dance for Kindness va avea si anul acesta o componentă umanitară. Vizitatorii Mega Mall vor putea dona, contribuind astfel la realizarea unor cutii cadou pentru copiii bolnavi de cancer. Cei mici vor primi cadourile de Moș Nicolae.

Te așteptăm alături de noi la Mega Mall duminică, 12 noiembrie, la ora 17.00, să dansăm împreună pentru cât mai multe fapte bune!

 

__________________

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. La inaugurarea sa, Mega Mall a adus o serie de premiere în retailul românesc, oferind bucureștenilor experiențe unice de shopping și divertisment. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

 

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.