În seara de 3 septembrie 2015 a avut loc la Sibiu, în Piața Mare, gala Media Music Awards 2015, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio și TV. Trofeele se acordă într-un mod foarte transparent, pe baza numărului de difuzări din ultimul an, iar statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care contorizează aparițiile radio și TV.

Ediția din acest an a dat bătăi de cap unora dintre artiștii din România, care s-au întrecut în ținute elegante pe covorul verde, dar pe scenă nu au impresionat la fel de mult. Accidentele vestimentare au făcut deliciul publicului, problemele cu sunetul nu au întârziat să apară, iar playback-ul a fost la loc de cinste. Totuși, premiile Media Music Awards 2015 au adus câștigătorilor bucurie și trofee, dar și hituri noi pentru urechile noastre.

Din puținele momente live ale artiștilor români, câteva dintre ele au făcut ca seara sa fie unică și am ales să vă „vorbesc” și eu despre ele:

Încep cu Andra, prezentă mereu la MMA, a purtat anul acesta o rochie scurtă, neagră care i-a ascuns micile imperfecțiuni rămase în urma sarcinii.De apreciat este că a urcat pe scenă la doar o lună de la nașterea fiicei ei, iar artista a profitat de ocazie și a cântat impecabil noua sa piesă „Niciodată nu spui niciodată, fiind una dintre cele mai bune interpretări live ale serii.  img_2123

Ținuta cu cel mai mare impact a fost purtată de Lora. Îmbrăcată într-o rochie roșie lungă și un turban negru întregit de o interminabilă coadă împletită artista a cântat și a făcut publicul să vibreze pe tot parcursul momentului său de live. Mai mult decât atât, verdictul specialiștilor i-a adus Lorei și titlul de cea mai bună ținută pe covorul verde.

Lora în concert la Media Music Awards 2015

Momentul pregătit de Alex Velea a încălzit spiritele la Media Music Awards 2015, și asta pentru că  frumoasa sa soție, Antonia, a fost prezentă. Artista a purtat o ținută minusculă, albă, din două piese.  În ciuda sarcinii recente, silueta artistei a fost impecabilă. Totuși, deliciul momentului a fost sărutul fierbinte de la sfâitul recitalului, care a electrizat mulțimea. antonia-alex-velea-mma

Din păcate, seara a avut parte și de un moment jenant, „prezentat” de Andreea Bălan. Artista a cântat și a dansat alături de partenerul ei Petrișor, însă aceasta a arătat mai mult decât și-a dorit din pricina unei prize mai complicate din timpul dansului. Oricum, momentul a fost depășit cu brio de cei doi, iar show-ul a fost incendiar.

andreea_balan0

Nicole Cherry a avut un moment vesel și plin de energie, prezentându-și în premieră la MMA 2015, noul single în colaborare cu Mohombi: „Vive la Vida”.

Nicole Cherry în concert la Media Music Awards 2015

Smiley s-a bucurat și el de un succes răsunător la MMA 2015, cu a lui piesă „Oarecare”, lansată în acest an la cererea publicului, obținând cinci premii — la categoriile „Fastest climber” (melodia care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), Best Male Act, cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award și MTV award. La rândul lui, a bucurat publicul cu o interpretare reușită a hit-urilor „Oarecare” și „Oficial îmi merge bine”.

smiley

Devoratoarea de premii de anul acesta de la Media Music Awards 2015, Delia, a avut un moment de excepție și ne-a încântat cu hiturile „Cum ne noi” și „Da, mamă”. Deși Carla’s Dream nu a fost prezent, artista a reușit să creeze un moment impecabil și a câștigat un număr record de premii-nu mai puțin de șapte trofee de cristal. În plus, alături de aceasta, la decernarea premiilor, a fost soțul și, totodată, managerul acesteia, Răzvan Munteanu.timthumb

Acestea au fost cele mai importante momente de la Media Music Awards 2015 și printre puținele marcate de muzică live. Așteptăm hituri noi pentru anul 2016!

Sursă foto : infomusic.ro, agentiadepresamondena.com, click.ro, cancan.ro, turnulsfatului.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here