luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyle„Meciul secolului” în box: Mayweather vs McGregor

„Meciul secolului” în box: Mayweather vs McGregor

Mayweather vs McGregor  : meci de milioane… de dolari, în box! Cel mai așteptat meci al anului are loc duminica asta, 27 august, la 7 dimineața!

Mayweather vs McGregor

Floyd Mayweather – are 40 de ani și este cel mai mare boxer al generației sale. A învins peste 20 de campioni mondiali. A ieșit câștigător din toate cele 49 de meciuri pe care le-a disputat ca profesionist, 29 de victorii fiind obținute prin KO.

Porecle : Pretty Boy, Money

În 2015, a luptat cu Pacquiao , meci la care s-a înregistrat recordul de 4,5 milioane de PPV (pay-per-view) vândute. Sunt șanse extrem de mari ca meciul Mayweather vs McGregor să depășească acest record.

 mayweather vs mcgregor

Conor McGregor – are 29 de ani, campion în Arte Marțiale Mixte (MMA), dublu campion în UFC (Ultimate Fighting Championship). Este primul din istoria UFC care are 2 centuri simultan. În MMA, are 21 de victorii și 3 înfrângeri.

Porecle : Notorius, Mystic Mac

„Meciul secolelor” în box: Mayweather vs McGregor

Mayweather vs McGregor : meciul are loc în Las Vegas și va fi transmis în direct la PRO TV. Gala începe la ora 4:30 duminică dimineața (27 august), iar meciul va începe la ora 7 a României. 

Este o confruntare între 2 adversari din sporturi diferite : box și MMA. McGregor a acceptat ca meciul să se joace după regulile din box. Vom vedea dacă acest lucru nu va fi în propriul dezavantaj.

Mayweather vs McGregor : există păreri cum că meciul nu va fi „pe bune” și că este vorba, de fapt, despre o farsă. În urma acestei dispute, ambii luptători, cât și managerii lor vor încasa sume imense de bani. Indiferent de rezultat, Mayweather are asigurate 100 de milioane $, iar McGregor 75 de milioane $. Aceste sume se pot tripla, în funcție de cât vor încasa televiziunile.

Surse info: adevarul.ro, sport.ro

Surse foto: usatoday.com, fightsaga.com, stiri.maxbet.ro

Irina Ciobotaru
Sunt o persoană deschisă spre lucruri și experiențe noi. Îmi plac libertatea, independența și spontaneitatea. Mă ghidez după ideea ,,niciodată să nu spui niciodată”. Îmi place să mă exprim în scris și îmi plac provocările. De aceea m-am alăturat echipei IQool, pentru a-mi putea dezvolta abilitățile de redactor și pentru că fiecare nou articol este o provocare pentru mine.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular