mayweather vs mcgregor

Mayweather vs McGregor  : meci de milioane… de dolari, în box! Cel mai așteptat meci al anului are loc duminica asta, 27 august, la 7 dimineața!

Mayweather vs McGregor

Floyd Mayweather – are 40 de ani și este cel mai mare boxer al generației sale. A învins peste 20 de campioni mondiali. A ieșit câștigător din toate cele 49 de meciuri pe care le-a disputat ca profesionist, 29 de victorii fiind obținute prin KO.

Porecle : Pretty Boy, Money

În 2015, a luptat cu Pacquiao , meci la care s-a înregistrat recordul de 4,5 milioane de PPV (pay-per-view) vândute. Sunt șanse extrem de mari ca meciul Mayweather vs McGregor să depășească acest record.

 mayweather vs mcgregor

Conor McGregor – are 29 de ani, campion în Arte Marțiale Mixte (MMA), dublu campion în UFC (Ultimate Fighting Championship). Este primul din istoria UFC care are 2 centuri simultan. În MMA, are 21 de victorii și 3 înfrângeri.

Porecle : Notorius, Mystic Mac

„Meciul secolelor” în box: Mayweather vs McGregor

Mayweather vs McGregor : meciul are loc în Las Vegas și va fi transmis în direct la PRO TV. Gala începe la ora 4:30 duminică dimineața (27 august), iar meciul va începe la ora 7 a României. 

Este o confruntare între 2 adversari din sporturi diferite : box și MMA. McGregor a acceptat ca meciul să se joace după regulile din box. Vom vedea dacă acest lucru nu va fi în propriul dezavantaj.

Mayweather vs McGregor : există păreri cum că meciul nu va fi „pe bune” și că este vorba, de fapt, despre o farsă. În urma acestei dispute, ambii luptători, cât și managerii lor vor încasa sume imense de bani. Indiferent de rezultat, Mayweather are asigurate 100 de milioane $, iar McGregor 75 de milioane $. Aceste sume se pot tripla, în funcție de cât vor încasa televiziunile.

Surse info: adevarul.ro, sport.ro

Surse foto: usatoday.com, fightsaga.com, stiri.maxbet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here