Reportaj: Meciul de retragere al lui Adrian Mutu

0
63
Sursă foto: facebook.com/photo/?fbid=567456481417706&set=pcb.567464791416875

Duminică, 12 iunie, a avut loc meciul de retragere al lui Adrian Mutu, în același timp și ultima zi de Sports Festival la Cluj.

sursă foto: arhivă personală

Intrând în zona arenei, găseai o mulțime de oameni care așteptau meciul. Accesul pe Cluj Arena s-a făcut de la ora 18:30. Pentru a nu se plictisi până când se făcea intrarea în arenă, oamenii aveau tot felul de activități în cadrul Sports Festival. Pentru a participa la activități, dar, și pentru a primi un premiu surpriză la final, trebuia să mergi la INFO POINT și să-ți ridici pașaportul, încercai pe rând fiecare sport din cadrul festivalului, puneai ștampila de la fiecare sport încercat pe pașaport, iar când pașaportul era plin mergeai la INFO POINT înapoi pentru a-ți ridica premiul. Premiul a constat într-o borsetă însemnată cu  „SPORTS FESTIVAL”.

Sursă foto: arhivă personală

Meciul a început la ora 20:00, iar pe scările arenei s-a făcut o coadă destul de mare. Oamenii erau nerăbdători să-l vadă pe Adrian Mutu pentru ultima dată în postura de jucător de fotbal.

meci
Sursă foto: arhivă personală

La prezentarea echipelor tot stadionul a strigat numele lui Adrian Mutu și al lui Gheorghe Hagi. A fost și un moment de divertisment realizat de Barbarossa Samba Group.

sursă foto: arhivă personală

Adrian Mutu a intrat pe gazon și a ținut un mic discurs:  „Vă mulțumesc de fiecare dată că m-ați susținut la echipa națională de-a lungul a celor 13 ani. Vă mulțumesc din suflet. Hai România!”

sursă video: arhivă personală

Oamenii s-au simțit foarte bine la meci, a fost o ieșire de relaxare pentru ei. În timpul meciului s-au făcut și nenumărate valuri, iar asta a distrat lumea. Au fost și fumigene, dar și foi peste tot aruncate pentru  „atmosferă”.

 „Mi-a plăcut foarte mult la meci, deși mai mult am venit pentru iubitul meu, știu cât de mult voia să vină, eu nu sunt cu fotbalul. Dar nu regret deloc că am venit cu el. Mi-a plăcut mult și atmosfera. Ne-am distrat pe cinste.” a spus Luiza.

sursă foto: arhivă personală

Meciul s-a terminat egal, 3-3. La final, terenul a fost acaparat de fani care voiau poze cu fotbaliștii, dar și cu tricourile lor. Adrian Mutu a făcut turul de onoare al arenei, purtând drapelul pe spate.

sursă foto: arhivă personală

La plecarea acasă, oamenii s-au oprit și au admirat tricourile puse la expoziție.

sursă foto: arhivă personală

Citește și: Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei