MATIAS AGUAYO la Cluj

0
711

ABSOLUT COLOR își face intrarea pe scena clujeană pe 25 aprilie cu Matias Aguayo, artistul chilian care trezește și cel mai blazat dansator din leneveală.

[egg id=”8″]

Hotel Continental din Cluj-Napoca devine spațiul în care estivalul Matias Aguayo dezlănțuie un carnaval de ritmuri house, dark disco și techno cu influențe cumbia. Artistul sud-american pornește cu publicul un joc al seducției bazat pe improvizație și influențe colecționate de-a lungul explorărilor sale ca promotor Cómeme. Acest label devenit stil de viață propagă în metropole ritmuri nocturne irezistibile, pe care Matias Aguayo are grijă să le încorporeze în structura reprezentațiilor sale.

Cu ocazia primei petreceri la Cluj, ABSOLUT COLOR adaugă la cocktailul serii două ingrediente cu origini locale, Fouchat cu selecțiile sale de deep organic house și Hijack cu un colaj detroit house și techno. Evenimentul își deschide porțile pe 25 aprilie la ora 22:00, iar accesul se face doar pe bază de invitație.

MATIAS AGUAYO

(CÓMEME / KOMPAKT / SOUL JAZZ RECORDS)
Berlin, Santiago

https://www.facebook.com/pages/Matias-Aguayo/17836647687
http://www.musicacomeme.com/
https://soundcloud.com/comeme
https://twitter.com/aguayo_comeme

http://instagram.com/donmatiasaguayo

Născut în 1973, în Santiago de Chile, Matias Aguayo a petrecut toată perioada anilor ’90 în Köln, oraș în care artistul a adus o bună contribuție scenei locale de muzică electronică. A crescut ca un copil de club, DJ la diverse cluburi printre care și legendarul Liquid Sky. Aguayo a organizat, de asemenea, propriile sale petreceri împreună cu actori-cheie locali, precum Michael Mayer și Dirk Leyers, ocpuându-se de mai multe proiecte pe termen scurt ca Zimt, respectiv Closer Musik. A pornit în turneu prin întreaga lume conducându-și propriile investigații muzicale, care l-au ghidat spre conturarea unui gust sonic unic pe plan internațional prin seturile sale pline de viață.

Aguayo trăiește acum între Buenos Aires și Paris, unde își petrece majoritatea timpului ca DJ și producător, pregătind și concerte solo sau alături de Marcus Rossknecht în duo-ul ”Broke!”. Ceea ce-l deosebește de colegii lui de breaslă (în afară de simțul său excepțional pentru percuție și stilul de muzică upbeat) este Bumbumbox, o serie de petreceri gratuite, intime, rave-uri în aer liber pe care le pregătește pe străzile din Buenos Aires, Rio de Janeiro, Asuncion, Sao Paulo, Medellin, Santiago de Chile și alte metropole din America de Sud. La Bumbumbox, Matias trăiește propria utopie prin muzica dance post-minimal, un loc în care toată lumea este binevenită. Aici, îl poți găsi pe Matias cântând și jucându-se cu diverse instrumente alături de prietenii săi, mixând melodiile futuriste ale casei de discuri Comeme și amestecând totul de sus în jos, de la dark disco până la techno euforic.

Această dragoste pentru un sfârșit efervescent pe ringul de dans al pieselor pare să se reporteaze și pe ultimul său album, ”The Visitor”. Spiritul Bumbumbox se scurge prin sunetele albumului. Un bassline contorsionat ca un dansator de limbo sub ritmurile Cumbia de „Las Cruces” și „El Camaron”, turnat în ritm de carnaval. E sunetul de călătorie internațională cu experiență în călătorii lungi mai degrabă cu autobuzul decât în cabine de clasă business cu aer condiționat.

LINEUP

MATIAS AGUAYO

FOUCHAT

HIJACK

BILETE

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație.

DETALII

Data: Sâmbătă, 25 aprilie 2015

Ora: 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locație: Hotel Continental

Adresă: Strada Napoca nr.1, Cluj-Napoca

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/453575364797114/

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

http://instagram.com/color.official

http://soundcloud.com/ColorOfficial

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.