Depozitul de jucării este locul ideal de cadouri pentru cei mici. De la corturi, biliard, karturi, roboți inteligenți sau instrumente muzicale până la masinuțe electrice. Copiii au nevoie de jucării care să le dezvolte personlitatea, dar să fie și pe măsura energiei specifice copilăriei. Copiii sunt curioși și pregătiți mereu să experimenteze noi jocuri.

Dacă doriți să vă antrenați copilul să devină un șofer îndemânatic, o mașinuță electrică este alegerea potrivită. Este un cadou amuzant și practic pentru copiii pasionați de condus. Aceste masinuțe electrice pot fi utilizate prin parcuri sub supravegherea părinților. În funcție de personalitatea copilului, puteți alege o mașinuță electrică jeep, de epocă sau chiar de curse. Cu o mașinuță electrică  poți transforma o simplă plimbare în parc într-o aventură de neuitat pentru copilulul dumneavostră. Masinuțele electrice 6 V dispun de o telecomandă cu care poți controla cu usurință plimbarea micilor șoferi. Masinuțele 12 V dispun de 2 viteze. Modelele și culorile sunt diversificate. Cu siguranță copilul dumneavoastră  își va alege un model potrivit personalității lui. Fiecare model este dotat cu lumini, sunete și multe alte accesorii amuzante. Aceste mașinute electrice sunt destinate atât fetițelor cât și băieților. Toți copiii se pot bucura acum de o distracție pe 4 roți. O plimbare cu mașinuța este amuzantă, implică toată familia la distracția copilului și pune în valoare creativitate micuților.

Depozitul de jucării îți livrează comanda în acceași zi în București! Iar pentru a te convinge de acest paradis de jucării îi poti vizita pe strada Matei Corvin nr.1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here