sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipMasa rotunda pe tema ,, Strategii de marketing HR si atragerea tinerelor...

Masa rotunda pe tema ,, Strategii de marketing HR si atragerea tinerelor talente”

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor va invita joi, 21 martie, la masa rotunda cu tema “Strategii de marketing HR si atragerea tinerelor talente”

Discutiile vor viza, in principal, trendurile de marketing in domeniul resurselor umane, adecvarea lor la social media si dezvoltarea strategiilor de atragere si retentie a talentelor.

Evenimentul urmareste sa faciliteze schimbul de experienta intre specialistii in recrutarea si selectia de personal, intr-un mediu prielnic networkingului.

Publicul este invitat sa participe in mod activ, prin interventii si intrebari, pentru a canaliza discutiile in zonele de interes si pentru a gasi raspusuri cu privire la provocarile pe care recrutarea de personal le aduce in anul 2013.

Beneficiile participarii:

– Veti avea acces la o dezbatere pe tema strategiilor de marketing in HR si recrutare, adaptate la schimbarile aduse de social media; tendintele de recrutare s-au orientat deja spre acest mediu, provocarea este de a gasi candidati eligibili intr-un mediu dinamic si informal;

– Veti descoperi solutii de eficientizare a procesului de atragere si retentie a talentelor in companie, pornind de la experientele impartasite de invitati;

– Veti face networking cu potentiali clienti sau furnizori, cu specialisti in domeniul resurselor umane.

Printre invitati vor fi:

– Manageri de resurse umane;

– Consultanti HR;

– Headhunteri;

– Freelanceri in recrutare.

Aici gasiti mai multe detalii si formularul de inscriere.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular