Miss Mary, pe numele real Maria Alexandra Florea, este o tânără speranță a muzicii românești. Având doar 17, aceasta a reușit să ajungă acolo unde mulți dintre artiștii consacrați ai României visează de o viață întreagă: premiile Grammy. Piesele cu care Miss Mary s-a calificat în concurs sunt: Open, Battlefield of  Love și I Hate Ya.

Miss Mary a ajuns să se numere și printre cei 10 finaliști ai concursului Hitlab Emerging Artist, având astfel ocazia unui mini recital în cadrul acestui eveniment. Fondatorul concursului este artistul american Akon, care urmărește descoperirea și promovarea noilor talente. Se pare că Miss Mary a reușit să impresioneze publicul datorită calităților vocale, fiind asemănată cu Christina Aguilera sau Rihanna, confirmând titulatura de “noua senzație a muzicii pop românești”.

Cariera tinerei cântărețe a început la doar 13 ani. Melodia sa de debut, You Don’t Love Me, a fost lansată în toamna anului 2010 și ascultată pentru prima dată în cadrul emisiunii Fresh Top 40, prezentată de Șerban Huidu la Kiss Fm.

În prezent, artista a mai lansat câteva single-uri și videoclipuri (Open, Luna, O lume doar a mea, Too late), care au fost promovate pe canalele și posturile de radio naționale, ca Pro Fm și MTV.
Pentru compoziția unor piese și producția muzicală a lor, ea a colaborat cu un tânăr compozitor din Madrid, Jake.

Pentru a-i urmări ascensiunea în muzică și a fi la curent cu activitatea desfășurată, puteți accesa contul artistei de Facebook și Twitter.

Paula Filip

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here