Marketing Insiders Group va fi gazda Romanian Plaza la CCW Berlin, cel mai important eveniment de call center din Europa

0
93

În perioada 23 -25 februarie 2016, Marketing Insiders Group va fi gazda Romanian Plaza la CCW Berlin 2016. Astfel, România va avea propriul hub în cadrul CCW, cel mai important eveniment european dedicat industriei de call center. Totodată, la Romanian Plaza, va participa Mediatel Data, un business  antreprenorial românesc care susține relațiile dintre companii și clienții lor. Mediatel Data dezvoltă de 20 de ani soluții tehnice specializate pentru industria de customer care.

„După 12 ani în care am dezvoltat și promovat comunitatea de contact center din România, mă bucur că vom participa pentru al doilea an la CCW Berlin. De această dată vom organiza un loc special, dedicat României, care este și merită să fie pe harta țărilor care livrează competență, rezultate și eficiență într-o industrie care are grijă de milioane de clienți. Obiectivul nostru, în calitate de organizator al Romanian Plaza, este acela de a facilita legaturi de business între industria de contact center din România și cea din Occident.” declară Madalina Vilău – Managing Director, Marketing Insiders Group.

Vizitatorii Romanian Plaza se vor putea documenta cu privire la particularitățile industriei de call center din România dar și a mediului de business de la noi. Ajuns la cea de-a 17-a ediție, CCW așteaptă în acest an, la Estrel Congress & Messe Center Berlin peste 7600 vizitatori, specialiști în customer service, comunicare și call center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.