Mark Stam va cânta în deschiderea Innei la Hard Rock Cafe

0
72

Mark Stăm este un tânăr artist în plină ascensiune în peisajul muzical românesc. Cântăreț, compozitor, dansator înnăscut și un entertainer de excepție, Mark este deja recunoscut și de cele mai importante reviste de pe piață. În doar o luna, Mark Stăm a apărut pe coperta Elle Man precum și în 6 pagini de interior, dar și în Cosmopolitan că și „Guy of the Month”.

Primul single, „A murit iubirea”, a fost lansat în urmă cu 2 ani și i-a adus boost-ul de care un artist la început de drum are nevoie. Din acel moment, viață să profesională a început să capete contur. Cu siguranță ați fredonat super hitul lui Mark Stăm, „Impar” sau featuringul sau cu Alina Eremia, ’’Doar Noi’’!

Mâine seară, Mark Stăm va urcă pe scenă în deschiderea concertului pe care Inna îl va susține la Hard Rock Cafe din București. Pregătiți-va pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe și clape, în cadrul unui eveniment de senzație. Pentru un show total, nu avem mese în față scenei pe ringul de dans !

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– Cu loc la masă în sala: 110 lei (număr limitat de bilete)

– Fără loc, în față scenei pe ringul de dans: 69 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului i=îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă anularea biletelor.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM