Mario are nevoie de noi şi putem să-l ajutăm

0
160
Mario are nevoie de noi şi putem să-l ajutăm

Mario are nevoie de noi şi putem să-l ajutăm

La doar 5 ani, Mario are nevoie de noi şi putem să-l ajutăm. El cunoaşte deja lupta pentru supraviețuire. Acesta a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală și trebuie operat în Germania.

În urmă cu doi ani, el a fost tratat în România pentru această afecţiune. Se pare, însă, că problema nu era întru totul rezolvată.

Cu sprijinul oamenilor care au donat Fundației Mereu Aproape, băiatul a plecat în Germania pentru o altă intervenție chirurgicală.

Până acum, el a suferit două operații pe creier. Totul a fost bine, până când tumoarea a recidivat, de data aceasta, se pare, că în spatele ochiului și al nasului. Aşa că, din nou, Mario are nevoie de noi şi putem să-l ajutăm.

Copilul este așteptat de către medicii germani la începutul lunii ianuarie. A primit garanția că, după această operație, șansele sale la o viață normală vor crește. Pentru el, aceasta este a treia intervenţie, tot pe creier și tot în Germania, la Hanovra.

Costurile sunt enorme, iar părinții nu mai pot face față cheltuielilor. Apelează la oamenii cu suflet, pentru ca Mario să ducă o viață normală, specifică vârstei. Suma de care ei au nevoie este de 40.000 de euro.

Mario are nevoie de noi şi putem să-l ajutăm

CUM POȚI AJUTA?

Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea fi sfârșitul suferinței lui Mario.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite din reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Telekom Romania, pe telefonie fixă, formând:

  • 0 900 900 301– 10 euro/apel
  • 0 900 900 303 – 3 euro/apel
  • 0 900 900 305 – 5 euro/apel

Pentru niciunul dintre cele trei numere nu se percepe TVA.

Se mai pot face donaţii prin PayPal sau direct, în conturile Fundației Mereu Aproape, cu mențiunea Mario Tănase”.

Acestea sunt deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU. Codul de Identificare Fiscală (CIF-ul) este 18212553. Ele se regăsesc:

  • În lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
  • În euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

Prin omenie și suflete deschise, Mario va putea spera la o viață normală la cei cinci ani ai săi. Aceste două calităţi ne vor putea ajuta să înţelegem că Mario are nevoie de noi şi putem să îl ajutăm.

 

Sursă text și foto: fundațiamereuaproape.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.