Marii profesionişti ai României, în dialog cu tinerii

0
61

Vineri, 25 septembrie 2015, în ultima zi a Conferințelor practice BookLand Evolution, tinerii din București îi vor întâlni pe: Florentina Opriș – realizator de emisiuni de sănătate și mișcare Kanal D, Daniela Prisăcariu – coordonatoare Programe Asociația ACCEPT, Mihaela Mathe – Trainer „Speakers Club Junior”, și Vlad Eftenie – Lector dr. Arhitect Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. În calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul şi vicepreşedintele Asociaţiei Tineri de Succes.

Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 17:00, la Academia de Studii Economice (Amfiteatrul 1). Intrarea este liberă! Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicării invitaților de excepție, capabili să inspire și să motiveze.

„Când oamenii se adună împreună fac lucruri minunate. Iată-mă astăzi  alături de un partener asemeni mie, ce incearcă să facă o viață mai bună tuturor prin acțiunile sale, și legate de un stil de viață sănătos, așa cum și eu îl promovez prin toate canalele media în viața tuturor oamenilor. Pentru că și atitudinea contează, mai ales cu ajutorul carților, propun să „ALEGI SĂ FII SĂNĂTOS!” – Florentina Opriș.

Începutul este cel mai dificil. O bună ascultare a propriei voci interioare, pasiunea pentru ceea ce faci, interesul, implicarea, entuziasmul și curiozitatea privirii de copil sunt în măsură să ghideze drumul spre o destinație sigură, pe drumul fiecăruia. Atunci când suntem mici, ne dorim să fim maturi, iar atunci când creștem, privim cu nostalgie anii copilăriei. Copilul din fiecare trebuie păstrat în dimensiunea sa autentică, întrucât el este singurul în măsură să păstreze viu un foc interior al permanenței căutări aflate sub semnul jocului. Căci prin joc totul devine ușor și posibil, materia capătă atingerea magică a spiritului creator pe care fiecare îl purtăm în noi și pe care trebuie să-l descoperim, cu fiecare gest și în fiecare secundă.” – Vlad Eftenie

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.