Marii profesioniști ai României, în dialog cu liceenii și studenții

0
484

Vineri, 13 martie 2015, în ultima zi a Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution liceenii și studenții din București îi vor întâlni pe: Paul Ardeleanu (Public Speaking Coach), Florin Dobre (Artist, Designer), Gabriel Cotabiță  (Singer), Ana Ularu (Actriță), Camelia Căpitanu (Realizator TV, jurnalist, blogger, actor), Răzvan Țupa (Poet, jurnalist). Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00 – 20:00, la Academia de Studii Economice (Aula Magna). Intrarea este liberă!  

 

La sfârșitul fiecărei seri, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tabăra Coolturala BookLand, prin tragere la sorți în ultima zi a conferințelor.

 

Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicării invitaților de excepție, capabili să inspire și să motiveze.

 

„E important să știi de la început de drum spre ce destinații aspiri, sau să poți descrie măcar o parte din lucrurile care vrei să fie în viața ta, la un moment dat. Astfel îți vei aminti mereu cine ești și ce ai de făcut – iar cunoscând răspunsul acestor două întrebări, nu te vei pierde de ceea ce îți dorești să fii și să devii. Cred în oamenii cu inițiativă și dorință de a acționa,  care au drept motor de funcționare, propriile visuri. Tinerii dețin o putere specială ce aparține vârstei lor, numită entuziasm! Cu entuziasm, aștept să ne întâlnim și să investim în noi și în societatea pe care o construim.”, Camelia Căpitanu.

 

Caravana Conferințelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 11 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Următorul oraș din itinerariu este Ploiești.

 

Prima parte a Conferințelor (sesiunea de primăvară) se va încheia în vară după 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamnă) are aceeași durată (21 septembrie – 4 decembrie); în total, peste 1.000.000 liceeni și studenți din 23 orașe sunt invitați să descopere soluții pentru viitorul lor profesional și să își lărgească orizontul de cunoștințe mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de cei peste 800 profesioniști consacrați, care se vor alătura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

 

BookLand Evolution le pune la dispoziție tinerilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro   prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

 

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

 

Parteneri non-media: Academia de Studii Economice din București – Facultatea de Marketing, Consiliul Național al Elevilor, Uniunea Studenților din România, Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București.

 

Despre BookLand

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea carţii. A coborât-o din turnul de fildeş şi a adus-o în mijlocul oamenilor – în realitatea lor cotidiană şi în spaţiul lor de socializare şi recreere – făcând-o astfel mai accesibilă şi mai dezirabilă. BookLand s-a lansat în cel mai mare mall din Bucureşti, printr-un târg de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravană naţională de carte, activă 10 luni pe an, care a poposit în centrele comerciale, pieţele şi parcurile din peste 40 oraşe, devenind cea mai amplă manifestare culturală.

Lansarea librăriei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică de la peste 200 furnizori.

Tabăra Coolturală BookLand adresată tinerilor – cu 2 ediţii deja la activ – sub forma unui program de educaţie alternativă şi nonformală vizează stimularea competenţelor de comunicare şi creativitate.

Din 2014 avem noua misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din întreaga ţară instrumentele necesare dezvoltării personale şi profesionale. Vrem să-i ajutăm să își descopere talentele, să acumuleze experienţe, să cunoască profesionişti şi să înveţe lucruri noi pentru a-şi putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adresează tuturor liceenilor din 23 oraşe care au avut ocazia de a întâlni 400 personalităţi marcante.

Ca extensie pragmatică a conferinţelor, inPractica.ro este o platformă GRATUITĂ în care tinerii pot găsi oportunităţi de practică, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs şi voluntariat, pentru a-şi perfectiona abilităţile, a dobândi cunoştinţe practiceşi a-şi defini obiectivele carieristice.

 Mulțumiri:
sjggahtrAna_Ularu Camelia_Capitanu Florin_Dobre2 Gabriel_CotabitaPaul_Ardeleanu Razvan_Tupa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.