„Marele Picnic“ – ShortsUp aduce scurtmetrajele la Grădina Botanică din București

  0
  163

  Poster-Marele-Picnic-SUPShortsUp aduce scurtmetraje premiate la Grădina Botanică din București pe data de 13 iulie 2013 începând cu ora 20:00 la un eveniment ce poartă numele de „Marele Picnic“.

  Evenimentul este organizat în retrospectivă, prezentând scurtmetrajele cu cele mai multe aplauze ale publicului. Așadar, alegerea de proiecție aparține în totalitate celor care le-au vizionat deja, nu unui juriu specializat. Filmele scurte se-ntind pe durata a patru ani. Dar în urmă, fiind cele preferate de public încă de atunci.

  Cinefilii le pot savura stând întinși pe iarbă, într-o atmosferă răcoroasă, fără să audă zumzetul aglomerației specifice Bucureștiului. Marele Picnic – un real picnic urban, cu tururi pe aleile grădinii, jocuri în aer liber și gustări fresh.

  Filmele din program includ comedii lejere, idilice și fantezii, ce vor prinde viață pe un ecran gonflabil a apus de soare. Printre titluri regăsim animația „Pe Muchia Destinului“ (Germania, 2010), cea care a smuls hohote de râs spectatorilor la „Weekendul comediei scurte“.

  Un alt titlu este dat de comedia franceză „Paul Rodin est… Paul Rodin“ (Franța, 2008) și are în prim-plan un erou ce-și caută jumătatea până când se poticnește într-un obstacol.

  „Dragoste la prima vedere“ (Marea Britanie, 2010), un scurtmetraj amuzant despre fluturi în stomac și sentimente pe care nu le trăiești decât o dată-n viață, a luat premiul publicului la Aspen Shortsfest și premiul juriului la Raindance Film Festival.

  Proiecția va avea loc în sectorul numit „Grădina Italiană“, iar accesul se va face prin Strada Portocalelor. Prețul biletelor este de 20 RON, 25 în seara evenimentului. Spectatorii sunt rugați să aducă de acasă pături, poftă de poveste și stare de vacanță.

  Acesta este ultimul eveniment din seria ShortsUp, acestea urmând să revină la toamnă.

  Cinefilii sunt rugați să țină ochii larg deschiși pentru următoarea sesiune.

   

  Redactor: Alexandra – Georgiana Andrei

  Sursă fotografie: blog.iqads.ro

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.