Marea deschidere a clubului Database din Timișoara

0
437

Database este un club underground de muzică electronică din Timişoara ce a avut marea deschidere pe data de 15 octombrie 2016.

Este situat într-o zonă industrială a oraşului – Fabric, într-o clădire veche cu multă istorie în spate în ceea ce priveşte evenimentele muzicale de acest gen.

Clubul a venit în prim plan cu o propunere actuală, neobişnuită pentru publicul timişorean. Este împărțit în două secțiuni: The Main Room (în care încap peste 800 de persoane) şi Room Two (deschisă doar în cazul evenimentelor de mare anvergură). Decorul alb-negru minimalist, instalația LED profesională şi sistemul VOID Acoustics extrem de puternic, îți trezesc senzații deosebite, din primul moment în care ai trecut pragul clubului.

În cele peste şase luni de activitate, database a reuşit performanța de a aduce în fața timişorenilor artişti mari precum Audiofly, Carlo Lio, David August, James Zabiela, Jay Lumen, Joey Daniel, La Fleur, Marc Houle, Matthias Tanzmann, Nic Fanciulli, Prâslesh, Petre Inspirescu, Technasia, Traumer, Tube & Berger şi mulți alții.

Încă de la primul sezon, clubul a devenit extrem de popular în afara granițelor țării, cu o rapiditate nemaiîntâlnită la niciun alt club românesc din zilele noastre. Techno Station a inclus recent în articolul „5 Techno Clubs in Eastern Europe you need to visit” clubul database, alături de alte patru din Serbia, Polonia, Ucraina şi Georgia.

Pe viitor, clubul îşi propune să revoluționeze ideea de „viață de noapte”, să implementeze concepte actuale în materie de clubbing, dezvoltate şi inspirate din cele ale marilor cluburi ale lumii, să îşi diversifice gama muzicală, toate astea cu scopul de a convinge publicul că merită să fie apreciat şi iubit, că faima ce a căpătat-o şi continuă să capete nu e în zadar sau efemeră.

Încă de la bun început, un alt scop al database a fost să sprijine şi să încurajeze tinerele talente, ajutându-le să crească muzical cât mai frumos posibil, acesta persistând într-un mod accentuat şi în acest an.

Sezonul doi vine cu îmbunătățiri majore de imagine şi sunet, gata să includă nume noi în „baza sa de date”.

Marea redeschidere este programată pe data de 30 septembrie 2017 alături de fermecătorul duo italian cu rădăcini puternice în cultura muzicală berlineză – Mind Against.

Alți artişti ce vor mixa în sezonul ce urmează sunt: Paul Ritch, Giuseppe Cennamo, Stiv Hey, Leon, Raresh, Rhadoo, etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.