Cel mai mare eveniment sportiv la momentul actual din România începe astăzi, la București, în Piața Constituției. Evenimentul are loc între 4 și 6 octombrie 2013 și găzduiește atât expoziția Sport Expo, cât și un număr de șase maratoane și curse: MARATON 42,195 km, SEMI-MARATON 21,097 km, VODAFONE MARATON ȘTAFETĂ 4X10,548 km, CURSA POPULARĂ GILETTE 3,5 km, CURSA COPIILOR 0,85/1,4 km și JOGGING ÎN SCUTECE BY SAMAS. Competiția este acreditată internațional și afiliată AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor Stradale).

RO_maraton

În organizarea Maratonului București sunt implicați voluntari prezenți mereu la standul de înscrieri, la sosire și în punctele de hidratare pe toată perioada curselor, ca suporteri pentru competitori sau ajutor la premiere. Toți voluntarii au fost aleși din platforma de voluntari în sport și pregătiți special pentru eveniment.

Dacă te interesează și pe tine să devii voluntar în sport, următoarea înscriere va fi făcută cu ocazia Maratonului Internațional HALF București din 18 mai 2014.

La competiție vor fi prezente diferite ONG-uri precum Hospice „Casa Speranței” sau United Way, ale căror reprezentanți care vor alerga și ei pentru susținerea cauzelor nobile.

Mai multe detalii precum tarife de înscriere sau informații pentru voluntariat găsești pe site-ul oficial al evenimentului.

Foto: bucharest-marathon.com

Redactor: Ruxandra Bobleagă

Comentarii

comentarii