Ce poate fi mai frumos decât acele momente din viață în care ne jucam, râdeam, ne alintam, iar uneori exageram, până când eram amenințați că lui Moș Crăciun nu îi plac copii obraznici și astfel ne potoleam. Că doar ce era mai rău decât să îl supărăm și să nu mai primim cadouri? Părinții puteau fi supărați pe noi, pentru că oricum aveau să ne ierte când îi priveam în ochi cu o față tristă și extrem de drăgălașă.

despicable1

Noi, în schimb, nu puteam fi supărați niciodată pe ei. Chiar dacă ne certau, tot în brațele lor fugeam, pentru că așa eram obișnuiți, să alergăm la ei pentru orice problemă. Nu reușeam să-mi explic de ce râdeau de mine, dar cu timpul mi-am dat seama ce înseamnă să te plângi de vinovat vinovatului. Eram prea inocenți ca să ținem supărare pe cineva. Mă certam cu ceilalți din cauza jucăriilor, iar după cinci minute eram din nou cei mai buni prieteni. Nu țineam cont de răutățile lor, pentru că nu contau la fel de mult, cum conta să am un partener de joacă. Făcând abstracție de la ultimele cuvinte, vreau să vă înseninez ziua cu câteva gif-uri amuzante.

tumblr_mudiwcxVGM1rru9iao1_400

tumblr_mu3q4mWRAh1sk56y6o1_500

tumblr_mjq1mupxF31s7satto1_500

Nu-mi pot imagina o copilărie fără să fi făcut tot felul de boacăne, mai amuzante, caraghioase sau chiar triste. Nu cred că am făcut ca el, dar probabil am fost pe aproape. Nimeni nu a avut o copilărie perfectă. Îmi aduc aminte că reușeam tot timpul să mă lovesc în genunchi, dar la aceeași rană. Că mă împiedicam sau alunecam, fix în același loc reușeam să mă rănesc.

tumblr_n6g1zsTvtm1r6jnjdo1_400

Lăsând la o parte părțile plăcute sau mai puțin plăcute, să ne amintim de desenele animate care ne-au marcat copilăria, în sensul bun al cuvântului:  Tom și Jerry, Bugs Bunny, Timon și Pumba,

tumblr_n3lpbcP2AQ1stmjkwo1_400

Sau să ne amintim de jocul care ne dădea mai dureri de cap, fiindcă nu reușeam să băgăm toate cercurile unde trebuia. Făcând o comparație, aș putea zice că acest joc era un fel de Candy Crush al momentului. Nu îmi amintesc să fi avut vreo denumire, dar aș putea să-l denumesc simplu: aparatul de apăsat până se strică butoanele.

tumblr_n6bhbqBWeb1sped3xo1_500

Nu vreau să vă mai răscolesc cu amintiri din copilărie, așa că să revenim iar la realitatea noastră de adulți, cu responsabilități și griji, realitate pe care am vrea să o ocolim de cele mai multe ori.

tumblr_n6czy6N2zn1trrowpo1_250

Recunosc însă că nu voi putea niciodată să renunț la copilul din mine. De aceea, acest copil vă urează astăzi: Happy Birthday, People!

tumblr_mytxe11wLv1svaywuo1_400