miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipMai ai la dispozitie trei zile sa aplici pentru Business Cocktail Club-incubatorul...

Mai ai la dispozitie trei zile sa aplici pentru Business Cocktail Club-incubatorul care iti aduce finantare

JADE ROMANIA deschide Business Cocktail Club, un incubator de afaceri, care se va desfășura pe parcursul a trei luni ( martie – mai 2014 ) și va oferi membrilor săi oportunitatea de a obține finanțare de la Angel Investors cunoscuți precum Marius Ghenea, Matei Dumitrescu, Dragoș Nicolaescu.

1546256_593969637342993_1801539809_n

Clubul va aduce împreună antreprenori, mentori și persoane cu un spirit antreprenorial bine dezvoltat, care fie au o idee de afacere, fie își doresc să exploreze această zonă.

Înscrierile în program se fac până vineri, 28 februarie 2014. Candidații aleși vor fi anunțați pe data de 2 martie. În urma selectării, cei care au o idee de afaceri vor avea ocazia să și-o îmbunătățească, iar cei care încă nu au ideea vor fi ghidați să își găsească echipa alături de care vor lucra și dezvolta un business. În cadrul Clubului vor avea loc sesiuni de networking, membrii beneficiind de traininguri și workshop-uri pe domenii variate, necesare pentru a deschide o afacere.

La sfârșitul programului, fiecare idee de afacere va fi prezentată investitorilor. Membrii au șansa de a obține finanțare de la Marius Ghenea, Matei Dumitrescu, Dragoș Nicolaescu.

Traininguri și workshop-uri:

  1. Training: Productivitate personală – Dragoș Rouă
  2. Workshop: Validarea ideii – Dragoș Nicolaescu
  3. Training: Time management- Iulian Olariu
  4. Workshop: Canvas Business Model – Matei Dumitrescu
  5. Training: Finanțe pentru non-finanțiști – Dynamic Learning, Adrian Veselu
  6. Workshop realizarea strategiei – Dynamic Learning, Adrian Veselu
  7. Training: Cum să te promovezi în online? – Mircea Grecescu
  8. Workshop: Cea mai bune modalitate de vânzare pentru fiecare afacere–Dan Berteanu
  9. Modalități de finanțare europene –Victoria Nacu

Nu rata șansa de a îți urma visul și aplică până pe 28.02.2014!

Pentru apartenența la Business Cocktail Club se percepe o taxă de 200 lei.

Despre organizator: JADE este o federație europeană de Junior Enterprises, cu o istorie de 40 de ani, o răspândire în 13 țări, colaborări în 3 continente. JADE are în componența sa peste 250 de Junior Enterprise-uri. JADE România, este prima și singura federație de tineri antreprenori din țară. A aderat la rețea în 6 martie 2010 și în prezent are în componența sa 4 Junior Enterprises: Business Organisation for Students– membru fondator, Theory and Practice Consult, DaAfaceri și Liga Studentilor Electroniști.  

Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular