București, 10 august 2017 – Și anul acesta, Grand Cinema & More aduce spectacolele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu mai aproape de iubitorii de cultură din toată țara.

În perioada 3 – 24 septembrie, 5 cinematografe selecționate din țară vor transmite în direct, în orașele Oradea, Pitești, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, concertele susținute de cele mai apreciate orchestre ale lumii.

Grand Cinema & More oferă vizitatorilor o experiență alternativă de vizionare a spectacolelor, în săli moderne și confortabile, dotate cu sisteme performante de sunet și proiecție.

Prețul biletelor pentru oricare dintre transmisiuni pornește de la 25 de lei pentru cele standard, până la 30 de lei pentru cele premium. Mai mult decât atât, fiecare șase bilete aduc încă unul bonus, iar, la 10 bilete achiziționate, cumpărătorul beneficiază de alte două.

Ensemble instrumental de Paris

Pe întreaga durată a Festivalului, programul cinematografului va include transmisiuni live ale unora dintre cele mai importante concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, Concertele de la miezul nopții, Recitaluri și concerte camerale.

Peste 30 de orchestre, ansambluri și muzicieni întâmpină publicul cu lucrări aparținând lui George Enescu, dar și compoziții din repertoriul universal.

Prin intermediul cinematografului putem aduce spectacolul oriunde sunt cei care îl așteaptă, fie că vorbim de spectatorii din București sau din provincie.

Prin parteneriatul cu Festivalul George Enescu reușim să transmitem în timp real concertele unora dintre cele mai cunoscute orchestre ale lumii și să facem ca publicul de aici, din sălile cinematografului, cei din țară și cei din fața scenei să formeze un singur auditoriu”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Întregul program al transmisiunilor poate fi accesat pe grandentertainment.ro/grand-cinema-more/festivalul-enescu.

Royal Concertgebouw Orchestra Amsterdam

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale.

Producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Contact de presă

Oana Iancu / oana.iancu@oxygenpr.ro / +4 0720 246 403

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here