duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăMagia Baloanelor, cel mai așteptat festival al primăverii

Magia Baloanelor, cel mai așteptat festival al primăverii

Magia Baloanelor, cel mai așteptat festival al primăverii

Magia Baloanelor este cel mai așteptat festival aerian al primăverii. Cred că fiecare dintre noi și-a dorit, copil fiind, să zboare măcar o dată cu un balon cu aer cald. Din curiozitate, sau poate doar pentru că voiam ca tot ce apare în desenele animate să devină realitate. 🙂 Ei bine, eu cred că e o experiență care merită încercată.

De aceea, când am văzut că în această primăvară se organizează un astfel de festival în Moldova, m-am bucurat tare mult. 🙂 Vă las aici mai multe detalii, și cine știe: poate ne întâlnim cu toții, într-un balon, deasupra Iașului.

Magia Baloanelor, cel mai așteptat festival al primăverii

Ce trebuie să știi despre eveniment?

Anul acesta se organizează a doua ediție a festivalului „Magia Baloanelor”. Aceasta are loc în intervalul 19-21 mai 2017, în comuna Războieni din județul Iași. Organizatorii anticipează trei zile fericite, în care distracția se va afla la ea acasă.

Programul stabilit presupune lansarea a zece baloane cu aer cald atât dimineața după răsărit, cât și seara înainte de apus. De asemenea, cei interesați pot interacționa cu piloții sau pot participa la montarea, respectiv demontarea baloanelor.

Intrarea la festival și parcarea vor fi gratuite, însă, pentru cei care au spirit de aventură, călătoria va fi contra cost.

Pentru că vremea reprezintă un factor esențial în desfășurarea acestui eveniment, biletele pentru zbor nu se vor putea achiziționa din timp, ci în ziua respectivă. Doritorii unui zbor cu balonul se pot înscrie aici, iar cu o săptămână înaintea evenimentului vor fi contactați.

Magia Baloanelor, cel mai așteptat festival al primăverii

În cadrul festivalului există și posibilitatea de a sprijini o cauză socială. Magia Baloanelor mai prezintă, pe lângă momentele de vis, emoția zborului și zâmbetul de pe fețele copiilor de la Centrul de zi Gănești.

Acesta este creat special pentru copiii defavorizați din satele componente ale comunei Ion Neculce. Astfel, va exista un punct în care pot fi colectate obiecte și lucruri menite să le facă micuților viața mai frumoasă.

Magia Baloanelor, cel mai așteptat festival al primăverii

Ești pregătit să te urci în balon și să te lași purtat de vânt? Să simți cum te depărtezi încet de sol în umbra fină a soarelui? Dacă îți dorești o astfel de experiență, eu zic că nu ar trebui să ratezi festivalul „Magia baloanelor”. Cu siguranță va fi o ediție de neuitat. 🙂

Pentru mai multe informații, accesează site-ul festivalului de aici.

Sursă info: magiabaloanelor.ro

Surse foto: pascanilive.ro, opiniatimisoarei.ro, paginaeuropeana.ro,                               fotodependent.wordpress.ro

Andreea Croitoru
Andreea Croitoru
Studentă la Publicitate și Graphic Design, sunt o fire ambițioasă ce luptă mereu pentru ceea ce și-a propus. Îmi place să jonglez cu literele, simt că în scris mă pot exprima cel mai bine. Am o adevărată pasiune pentru călătorii, mi-e drag tare să descopăr locuri noi. De asemenea, cred cu tărie că viața-i frumoasă și merită trăită din plin, de aceea, încerc să mă bucur de fiecare moment.
RELATED ARTICLES

Most Popular