Maestrul Gigi Căciuleanu, primul invitat al seriei „Marile Întâlniri de la EXCELSIOR”

0
48
„Marile Întâlniri de la EXCELSIOR”

Teatrul EXCELSIOR lansează, pe 16 octombrie, programul „Marile Întâlniri de la EXCELSIOR”, o serie de evenimente cu public, puse în scenă într-un format inedit de spectacol, la care vor fi invitate personalități din lumea artelor și din sfera socială pentru a vorbi despre devenirea lor. „Marile Întâlniri de la EXCELSIOR” vor fi organizate cu frecvență bilunară, în zilele de luni, de la ora 19:30, în Sala Mare a Teatrului.

La prima Mare Întâlnire, publicul are șansa de a-l cunoaște pe maestrul Gigi Căciuleanu, personalitate remarcabilă a dansului contemporan. Dansator, coregraf, pedagog, poet, lider al unor prestigioase companii de dans din lume, Gigi Căciuleanu va vorbi despre destinul său artistic, despre marile întâlniri cu Miriam Răducanu, Pina Bausch, Rosella Hightower, Pierre Cardin, Jean Michel Jarre, Murray Louis, Maina Gielgud sau Maia Plisețkaia.

Programul „Marile Întâlniri” s-a născut din nevoia de a propune tinerelor generații o alternativă culturală valoroasă și de a le oferi modele de conduită și succes prin întâlnirea și dialogul cu profesioniști din diferite ramuri ale culturii și vieții sociale românești. Construite ca un spectacol complex, cu interviuri, mărturii, inserții foto și video, „Marile Întâlniri” vor aduce în fața publicului personalități marcante care vor destăinui momente-cheie din cariera sau viața lor, momente care le-au conturat personalitatea și care i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi.

„Marile Întâlniri de la Excelsior” vor fi moderate de jurnalista Eveline Păuna, care a început acest demers în 2012 prin interviuri publicate în presa scrisă, tv, radio și în mediul on-line. Prin această serie, ea a fidelizat deja o categorie de public, iar valoarea interviurilor a fost recunoscută de critica de specialitate, prin Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (2014) și Premiul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (2017).

Biletele pentru primul eveniment din seria „Marile Întâlniri de la EXCELSIOR”, din 16 octombrie, ora 19:30, sunt disponibile pe site-urile www.teatrul-excelsior.ro, www.marileintalniridelaexcelsior.ro și la casa de bilete a teatrului.

Prețul biletului este de 35 de lei întreg / 16 lei redus.

Următoarea „Mare Întâlnire” va avea loc pe 30 octombrie, când publicul îl va putea cunoaște pe medicul Raed Arafat, profesionist în domeniul medicinei de urgență și fondatorul SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.