miercuri, mai 22, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăMaestrul Alexandru Repan lansează un nou proiect: Cafeaua literar-artistică

Maestrul Alexandru Repan lansează un nou proiect: Cafeaua literar-artistică

Astăzi, 26 februarie, Maestrul Alexandru Repan împlineşte 77 de ani. Cunoscut publicului pentru zecile de roluri de teatru şi film pe care le-a interpretat până acum, el poate fi văzut în continuare pe scena Teatrului Nottara, unde joacă în spectacolele: Vizitatorul de Eric-Emmanuel Schmitt, Aniversarea de Thomas Vinterberg și Mogens Rukov şi Efecte colaterale de Alexandru Popa.

Mai mult, din 2 martie, marele actor lansează un proiect inedit, prin care publicul bucureştean poate fi mai aproape ca niciodată de el şi de invitaţii săi: o cafenea literar-artistică ce îşi propune să creeze o atmosferă boemă, în spiritul unei „proze şi poezii vii peste timp care vorbeşte de la sine”, după cum declara însuşi maestrul Repan. Acest proiect face parte din iniţiativa Teatrului Nottara de a promova o operă literară mai puţin cunoscută publicului larg, dar mai provocatoare, într-un mod artistic, şi va avea loc la CafeNott (Teatrul Nottara, etajul 1).

Alexandru Repan in Efecte colaterale de Alexandru Popa (foto Ciprian Duica)

La masă cu Ion Minulescu, George Topârceanu şi actorii Teatrului Nottara!

„Teatrul Nottara s-a gândit să vă ofere un altfel de spectacol într-un altfel de spaţiu. Vom sta la mese, vom degusta un pahar de vin alb, un pahar de vin roşu sau poate un ceai sau o cafea, în compania unor versuri clasice şi contemporane a unei proze mai puţin cunoscute de Ion Luca Caragiale, a unor dramaturgi uitaţi în ultima vreme: Mihail Sebastian, Horia Lovinescu, Fănuş Neagu, Ion Băieşu şi alţii.

Cafeneaua noastră se va deschide pe 2 martie când vă aşteptăm împreună cu Ion Minulescu, George Topârceanu, şi ai noştri: Luminiţa Erga, Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Raluca Gheorghiu, Sorin Cociş şi nu în ultimul rând compozitorul şi pianistul George Marcu”, declară Alexandru Repan.

Biletele pentru prima ediţie a Cafenelei literar artistice au fost epuizate, dar urmăriţi www.nottara.ro pentru a afla când va avea loc următoarea.

RELATED ARTICLES

Most Popular