joi, mai 19, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipMad Catz lanseaza headset-ul TRITTON Kama pentru console PlayStation

Mad Catz lanseaza headset-ul TRITTON Kama pentru console PlayStation

tritton kama

Mad Catz Interactive au anunțat cel mai recent gadget, TRITTON Kama, un headset de gaming pentru PlayStation 4 și PlayStation Vita.

Mad Catz Interactive Inc. este un furnizor american ce livrează la nivel mondial produse de divertisment interactive, comercializate sub brand-urile: Mad Catz și GameShark (produse de gaming), TRITTON (produse audio), și Saitek (produse de simulare).

Produsele Mad Catz se găsesc și în România și sunt destinate în mod special gamerilor. Puteți achiziționa căști, mausuri, tastaturi, joystick-uri sau volane. Prețurile sunt destul de piperate, dar calitatea si designul acestor produse sunt pe măsura costurilor. Nu am interacționat până acum cu vreun gadget de la Mad Catz, dar mouse-urile au un design deosebit, în mod special modelele Cyborg, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

mouse Mad Catz

Headset-ul Mad Catz TRITTON Kama este compatibil atât cu PS Vita, cât și cu PS 4. Acesta se poate conecta direct la controller-ul lui PlayStation 4 sau la orice dispozitiv care are mufă de 3,5 mm și dispune de un microfon destinat convorbirilor din timpul gaming-ului online. Gadgetul este asemănător cu modelul TRITTON Kunai.

Acest headset este considerat cu mult peste headset-ul standard livrat la pachet cu consolele PS 4 sau PS Vita. Căștile TRITTON Kama au difuzoare cu un diametru de 40 mm, suficient de mari. Pentru majoritatea gamerilor, mult mai importantă decât volumul maxim este calitatea sunetului. Cablul are lungimea de 1 m, ceea ce nu e tocmai îmbucurător, dar având în vedere pentru ce este destinat, poate fi suficient.

Astăzi, 28 ianuarie, se lansează în România mult așteptata consolă PlayStation 4. Este o probabilitate destul de ridicată să vedem și Mad Catz TRITTON Kama destul de curând în România. Rămâne de văzut cât va costa în România acest headset, deoarece prețul anunțat este de doar 30 de euro. TRITTON Kunai (vezi foto la finalul articolului) are un preț de aproximativ 230 RON în România, ceea ce înseamnă aproximativ 50 de euro.

În concluzie, cu un design mai mult decât decent și un preț foarte bun, gadget-ul are șanse mari să prindă la public.

Sursă foto: madcatz.com, fmvmagazine.com, legitreviews.com

TRITTON_KUNAI

 

Simina Rautu
"Caracterul are drept fundament voinţa şi inteligenţa". Cred cu tărie în faptul că în viaţă poti obţine orice, însă cu o condiţie: să fii perseverent în ceea ce faci. Restul sunt doar vorbe inutile, în opinia mea nu există reţete miraculoase pentru succes.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular