luxury academy

Luxury Academy este un proiect actual, inovativ și creativ

Fondată în România și cu un staff profesionist din Italia, Luxury Academy are toate uneltele și cunoștințele necesare dezvoltării unei cariere de succes. Ea reprezintă intersecția dintre exigențele de piață și aspirațiile celor care vor să-și construiască o carieră în Fashion.

Evenimente recente

Vinerea aceasta, Peitho PR a adus la viață un eveniment de prezentare unic, găzduit de Elite Art Gallery. Un loc în care iubitorii de artă vor găsi întotdeauna obiecte artistice impresionante și în care vor putea participa la activități și proiecte diverse.

Încăperea spațioasă a galeriei a fost împânzită de pasionați de modă, make-up și hairstyling. În partea dreaptă a sălii a fost amenajată zona din care invitații puteau servi un pahar de vin alb sau roșu, tarte, fursecuri sau prăjituri, iar, în partea stângă, locul de acțiune al profesioniștilor din cadrul academiei.

Au fost realizate patru schimbări radicale. Două femei și doi bărbați au fost tunși, coafați, machiați și îmbrăcați în așa fel încât cele mai bune trăsături ale lor să fie evidențiate. Cele două doamne au fost tunse în scări pentru mai mult volum și machiate în așa fel încât ochii și buzele să fie conturate. Toți cei patru au fost îmbrăcați cu haine menite să accentueze calitățile lor fizice, dar și să ascundă micile imperfecțiuni.

Peitho PR
Cristina Gimba, General Manager & PR Consultant, Peitho PR, înainte și după transformare

Hair stylistul Milo Sabariz și expertul în consultanța de imagine Manuela Faganelli au oferit o scurtă lecție privind alegerile cele mai potrivite în funcție de trăsăturile caracteristice fiecăruia dintre noi. Cu o mare deschidere față de invitați, aceștia au analizat și oferit sugestii, răspunzând fără rețineri la orice întrebare.

Luxury Academy
Manuela Faganelli, Lux Marketing; Aura Anghel, Fondator Luxury Academy & Fashion Editor; Milo Sabariz, Hair Stylist

Evenimentul a fost sponsorizat de:

Elite Art Gallery

Salonul Vagabond Studio

 Vinurile Alira

Cofetăria Sweet Moments

Tudor. Personal Tailor

Atelier Zenya

Deborah

Savonia

Salvatore Ferragamo

Informații suplimentare despre academie

Unde?

Brașov, România

Când?

De la începutul anului 2017.

Program flexibil.

Condiții?

Vârsta minimă de 16 ani și o pasiune pentru hair style, make-up, design vestimentar.

Costuri?

3000 €/an

Ai nevoie de Finanțare?

Un consilier financiar va contribui și te va ajuta special în vederea obținerii unei finanțări pentru cursurile Luxury Academy. Mai multe detalii la interviu si pe site-ul academiei.

Surse: Luxury AcademyPeitho PRElite Art Gallery

Surse foto: https://www.facebook.com/luxuryacademy.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here