727 X 290 header - principal -jordan belfort romania

Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni în România pe 18 noiembrie 2014 pentru a susţine o conferinţă în care va împărtăşi publicului secretele uriaşului său succes în business, dar şi cum se pot feri de capcanele în care el a picat.

Probabil nu există om care să nu fi auzit de „Lupul de pe Wall Street”, filmul în care Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii ‘90. Poate ceea ce este însă mai puţin cunoscut, este faptul că Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charismă excepţională, un maestru al vânzărilor şi al persuasiunii şi un om cu mult schimbat faţă de personajul prezentat în film.

În ultimii ani, Jordan Belfort a găsit o cale de a-şi utiliza, în mod etic, toate calităţile care l-au îmbogăţit rapid în anii ‘90, când câştiga un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, a realizat că toate tehnicile de persuasiune şi vânzări deprinse în perioada aceea pot să îi aducă câştiguri mult mai mari dacă sunt folosite corect şi legal. Tehnicile sale au fost testate pe piaţa deosebit de competitivă de pe Wall Street, rafinate şi sistematizate în propria sa metodă de vânzări: „Straight Line Persuasion”. Fostul broker este acum speaker şi trainer şi îşi utilizează abilităţile şi cunoştinţele de vânzare şi persuasiune pentru a îi învăţa pe alţii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obţine mai mult de la viaţă şi cum pot face toate aceste lucruri în mod etic pentru a nu suferi consecinţele pe care le-a avut el de suferit pentru acţiunile sale nesăbuite.

Jordan Belfort se va afla în premieră în România, la invitaţia Extreme Training, şi va susţine în data de 18 noiembrie 2014 o conferinţă în cadrul căreia va dezvălui secretele din spatele succesului său excepţional, metoda sa proprie de vânzări „Straight Line Persuasion”. În plus, va împărtăşi participanţilor şi din experienţa eşecului său cauzat de comportamentul lipsit de etică şi condus de lăcomie.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogăţit pe Jordan Belfort şi l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăţa trucuri esenţiale pentru creşterea puterii de convingere, vor afla şi cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. Şi vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajaţi şi profituri astronomice, de la cel care şi-a instruit personal oamenii de vânzări şi de la cel a cărui viaţă a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

Pentru mai multe informatii despre Jordan Belfort, despre conferinţă sau pentru rezervarea unui loc, puteţi vizita pagina oficială: www.traininguri.ro/belfort si introduceţi codul IQOOL la secţiunea Cupon.