Gratuitor, comunitatea online care promovează accesul liber la cultură, educație și alte proiecte fără etichete de preț, declară luna martie – luna cunoașterii, oferind publicului acces gratuit la o serie de cursuri care în mod normal au un cost atașat.

În Luna Cunoaşterii la gratuitor primeşti cunoştinţe şi susţii proiecte culturale locale. Vrem să vă trimitem pe cel puţin 50 dintre voi la cursuri, training-uri, ateliere şi alte evenimente de dezvoltare personală şi profesională.

Treaba e simplă. Partenerii noştri vă pun la dispoziţie aceste cursuri, în mod gratuit, dar, alături de noi, vă încurajează să susţineţi una dintrec auzele în care ei cred. Am ales două proiecte culturale, care au nevoie de sprijinul nostru.

Oferim astfel invitaţii gratuite la cursuri de calitate de filosofie şi psihologie, branding, foto,grafică publicitară, web design, pictură, astronomie, tehnici şi strategii de vânzare, NLP, dezvoltare emoţională, dezvoltare personală prin teatru și improvizație.

Cursurile sunt oferite gratuit de către partenerii noștri care s-au alăturat inițiativei gratuitor. Alături de noi, își arată suportul pentru proiectele culturale locale, invitând cititorii să susțină în măsura în care pot Fundația George Enescu și Roaba de Cultură.

Până acum, cei care s-au alăturat acestui demers, care ne împărtășesc crezul și care oferă gratuit locurile la curs pentru ca tu să poți susține proiectele culturale locale sunt: Fundația Calea Victoriei, Avantaj Consulting, Photolife, Asociaţia Culturală Noua Acropolă, Create.Act.Enjoy, Centrul de artă MORA, Institutul pentru Ferificire, Călătorii prin Sunet.

În prima săptămână a campaniei am oferit 17 locuri la cursuri de branding personal, astronomie și filosofie în principalele orașe din țară: București, Cluj, Iași, Timișoara și Constanţa.

Săptămâna aceasta oferim invitații la cursuri de grafică publicitară, design şi DTP (începători şi avansați), filosofie și psihologie, pictură pe basorelief pentru copii, cursuri de inițiere în fotografie sau de fotografie în natură.

Mai multe detalii despre cursurile oferite și partenerii noștri sunt disponibile pe pagina campaniei.

Aşa că, dragă cititorule, primeşte cunoştinţe şi dă mai departe susţinerea ta! 🙂 

Despre cauze:

Fundația George Enescu

Fundația George Enescu susține valorile culturale românești și urmărește integrarea lor în circuitul artistic internațional. Astfel, organizează, creează și susţine evenimente unde participă unele dintre cele mai importante personalități ale scenei muzicale mondiale și naționale.

Unul dintre cele mai interesante proiecte ale fundației este “Classic For Business” care duce muzica în mediul de afaceri. Reușește astfel să ofere o gură de aer proaspăt în viața plină de presiune a angajatului zilelor noastre.

Hai să îi ajutăm pe prietenii noștri de la Fundația George Enescu să facă tot mai multe proiecte frumoase, care să ne încânte simțurile și să ne ducă gândul dincolo de materialul și grijile cotidiene.

Roaba de Cultură

Roaba de Cultură, un proiect dezvoltat de Asociația Green Revolution, este alternativa gratuită de petrecere a timpului liber, oaza de relaxare şi cultură a bucureştenilor.  Pentru cei care poate nu au auzit încă, Roaba de Cultură ne încântă din primăvară până-n toamnă, în Parcul Herăstrău – zona Pescăruş, cu sute de evenimente și activități gratuite, la care participă săptămânal câteva mii de persoane, de la copii la bătrâni.

Departe de zgomotul Bucureştiului, programul Roabei de Cultură oferă activități în aer liber, concerte, ateliere creative, diverse activități sportive, lectură, proiecții de filme, dar şi activități dedicate copiilor, familiei, alternative construite pentru o comunitate cu oportunități culturale nenumărate.

După patru ani de proiect, prietenii noștri au nevoie de ajutorul nostru pentru a duce povestea mai departe.

Despre gratuitor

“Primești și dai mai departe” este deviza celei mai ample platforme locale de resurse gratuite. gratuitor susţine modelele autentice care ne învaţă că nu preţul e garanţia calităţii, ci ideea din spate, care schimbă oameni, care la rândul lor schimbă alţi oameni, care la rândul lor schimbă alţi oameni. Şi tot aşa.

Gratuitor îşi propune să devină o comunitate importantă care susţine proiectele sociale şi culturale de valoare din România. Pentru asta descoperă în fiecare zi oameni care inspiră şi care au ceva de oferit, evenimente culturale de calitate, resurse utile din online şi offline, toate oferite gratuit de către prieteni şi parteneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here