În luna iubirii, toate inimile duc la București Mall

0
60

În perioada 10 -24 februarie, București Mall este destinația ideală pentru cei care vor să își surprindă persoana iubită.

Zeci de opțiuni de cadouri romantice, inedite, dar și simpatice așteaptă să fie alese și dăruite împreună cu un sincer “Te iubesc” în cadrul unui târg special amenajat la parterul mall-ului: buchete de flori, ciocolată fină și alte dulciuri delicioase, bijuterii cu un design deosebit, obiecte decorative, accesorii handmade, ii lucrate și brodate manual sau produse de marochinărie.

Târgul este deschis pentru vizitatori zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pe lângă opțiunile de cadouri, București Mall oferă îndrăgostiților și nu numai, șansa să își răsfețe partenerii cu un city break în Paris, Veneția, Barcelona sau Praga. Astfel, oricine face cumpărături de minim 50 de lei în Luna Iubirii, în intervalul 1-28 februarie, poate câștiga unul din cele patru premii care cuprind transport cu avionul și cazare pentru două nopți în cele mai romantice orașe din Europa.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul https://bucurestimall.com.ro/ sau pe pagina de Facebook București Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.