vineri, mai 24, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleLuna APRILIA în incubator107

Luna APRILIA în incubator107

Luna APRILIA serbează 5 ani de incubator107. Și alocă o felie mare de tort carierei, spiritualității, dezvoltării personale, distracției, sănătății și nu în ultimul rând, comunității.

În luna aprilie ne concentrăm pe Carieră.

În fiecare miercuri din lună, de la ora 19, punem în practică ideea noastră de business, într-un program complex. Nu ne trebuie capital, ci doar deschidere și perseverență. Restul învățăm la Start a business with no money. From idea to revenue in 4 weeks.

Duminică, 10 aprilie,  de la ora 16, luăm parte la 3 simulări de interviuri de angajare. Facem demo-uri, dar intrăm și în culisele interviului de angajare alături de Mădălina Dobraca, recrutor și cunoscător al tainelor interviurilor cu peste 20 de ani de experiență.

În luna aprilie facem loc Dezvoltării personale.

În prima joi din lună, de la ora 19, pornim La pas prin Thailanda cu fotografii, filmulețe și întâmplări adevărate. În următoarea joi, ne facem drum Prin lumea artelor marțiale ca să descifrăm învățăturile Tao și să deprindem beneficiile practicării artelor marțiale și a meditației. În cea de-a treia, pornim La pas prin Japonia ca să aflăm povești cu zgârie-nori, dar și cu temple, ca  în ultima joi din lună să pornim într-o călătorie interioară – Drumul către tine. În toate aceste călătorii ne va fi ghid Caroline Andreea Zgorțea, fost economist, consilier aflat în căutarea spiritualității și a dezvoltării personale.

În luna aprilie ne deschidem sufletele către Spiritualitate.

În fiecare zi de marți, de la ora 19, în cadrul programului FOCUS aflăm ce se ascunde în spatele zilnicei scuze „nu am timp”. În cadrul ședințelor de grup, aflăm cum să ții focusul pe ceea ce contează pentru a avea constanță în acțiuni, iar în cadrul ședințelor individuale de Theta Healing medităm, ne vindecăm și ne relaxăm. Ne îndrumă pașii Erika Popliceanu, sociolog.

Pe data de 16 și 24 aprilie, de la ora 16,  ne împărtășim propriile povești. Ca mai apoi să ne eliberăm de ele și să ne continuăm viața. Învățăm să devenim cu adevărat cine vrem să fim în cadrul programului Povestea personală – drumul către tine alături de Caroline Andreea Zgorțea.

Orice lună are parte și de Distracție.

Doar că de data asta îmbinăm geografia cu…vinul. Așa că în fiecare vineri seara din lună ne vedem de la ora 19 la seria de ateliere Geografie viticolă românească.

În orice lună din primăvară, Sănătatea e pe primul plan.

Învățăm cum să avem grijă de ea pe data de 9 aprilie, în cadrul programului Din grădină, pe masă, folosind ceea ce natura ne-a dat deja. Ne adunăm, noi, cei pasionați de natură, grădinăritul ecologic și hrana sănătoasă. Improvizăm un mic târg și ne transformăm în exploratori de arome și mirosuri. Descoperim pasiunea din spatele proiectului Ierburi Uitate alături de inițiatoarea proiectului – Mona Petre, ca să ne amintim de secretele uitate ale bunicii. Iar mai apoi să descoperim tainele Permaculturii. Revoluție prin grădinărit cu Gabriel Diaconu, orășean transformat în țăran, trainer și consultant de permacultură, downshifter în mediul rural.

Luna Aprilie înseamnă în primul rând Comunitate.

Și este o lună specială, căci în pe 17 aprilie se serbează 5 ani de incubator107, o poveste cât o Odisee.  Se pune la cale o seară de joc social.

Iar pe data de 23 aprilie luăm parte la Photo Urban Quest. Fotografiem orașul, le supunem unei jurizări și suntem premiați.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://bucuresti.incubator107.com/contact .

Cum?

Înscrierea la atelier se face online: http://bucuresti.incubator107.com/calendar. Alegeți atelierele, scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Denisa Nichita
Denisa Nichita
Sunt o fire curioasă. Îmi place să aflu cât mai multe lucruri și să mă perfecționez în cât mai multe domenii cu putință. Ah, da! Uitați încă un lucru.. sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a îl face. Sunt săgetător. Poate are și asta vreo relevanță. Când nu mă găsiți pe holurile facultății sau la cămin urmărind vreun serial (am o colecție impresionantă de seriale terminate – plăcerea mea nevinovată), mă găsiți în parc, pe bancă, uitându-mă în gol. Nu, nu sunt nebună. Doar că îmi place sa mă bucur de cele mai mici aspecte ale vieții. Mulți îmi spun că sunt ciudată, de parcă ar fi un lucru rău; eu mă mândresc cu asta. Eu sunt Denisa. :)
RELATED ARTICLES

Most Popular